Den perfekta maten
Inbunden bok. Fitnessförlaget. Första upplagan. Tredje tryckningen uppl. 2003. 180 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Oscar de Hoog är både utbildad kock och personlig tränare och arbetar parallellt som kostrådgivare. Detta borgar för att hans mat både är nyttig och god.
Fredrik Paulún är utbildad näringsfysiolog och en uppskattad föreläsare inom näringslära, träning och hälsa. Han har även skrivit ett flertal böcker inom dessa ämnen. Denna bok har fyra huvudavdelningar: DEN PERFEKTA MATEN I TEORIN: Fredrik har ordet , Blodsockerblues - om glykemiskt index, Otroliga oljor och förfärliga fetter - om fettkvalitet, De färgglada livvakterna - om antioxidanter.
DEN PERFEKTA MATEN I PRAKTIKEN: Oscar har ordet. I ditt kök.
RECEPT: Grönsaker, Kyckling, Kött, Fisk- och skaldjur, Frukostar, Efter träningen, Bröd, Sötsaker, Smoothies, Dressingar, såser och oljor.
RECEPTREGISTER
Förlagsfakta
- ISBN
- 919741462x
- Titel
- Den perfekta maten
- Författare
- de Hoog, Oscar
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- (Titeln är utgången)Tycker du att det är svårt att hålla reda på näringsfaktorer som glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet? I den här nyskapande kokboken har näringsfysiologen Fredrik Paulún och hälsokocken Oscar de Hoog hjälpt dig med det. Fredrik har bevakat näringsinnehållet och Oscar har komponerat fantastiska smakupplevelser. Resultatet är en perfekt receptsamling med 103 lågglykemiska och näringsriktiga recept. Det enda som återstår är att laga och njuta!