Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grannar i död och lust

Grannar i död och lust

Inbunden bok. Bokfabriken. 1 uppl. 2020. 297 sidor.

Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.

Ny mysig och klurig feelgood-deckare från författarna bakom Ester Karlsson med K och Mord i Falsterbo-serien.

Ester Karlsson, 78 år och änka, bor tillsammans med kakaduan Roland i den välmående bostadsrättsföreningen Lärkan. Det har dragit ihop sig till städdag med obligatorisk närvaro, vilket sannerligen sätter grannsämjan på prov. Innan dagen är över hittas en av grannarna död ovanpå cykelskjulet. Ester, hennes ständigt bantande syster Barbro och den hypokondriske svågern Arne, får genast polisens blickar på sig. När sedan ännu en granne dör under mystiska omständigheter drar Ester igång sin egen lilla mordutredning och ingen i Lärkan går längre säker.

Grannar i död och lust är den fristående fortsättningen på Ester Karlsson med K och uppföljaren Ett lik i garderoben - båda härliga pusseldeckare med starka karaktärsskildringar och en stor dos humor.

CHRISTINA OLSÉNI är entreprenör och civilekonom med många år i internationella koncerner.

MICKE HANSEN har under många år arbetat som artist, låtskrivare och manusförfattare till tv.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178350742
Titel
Grannar i död och lust
Författare
Olséni, Christina
Förlag
Bokfabriken
Utgivningsår
2020
Omfång
297 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 210 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
444 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ny mysig och klurig feelgood-deckare från författarna bakom Ester Karlsson med K och Mord i Falsterbo-serien.Ester Karlsson, 78 år och änka, bor tillsammans med kakaduan Roland i den välmående bostadsrättsföreningen Lärkan. Det har dragit ihop sig till städdag med obligatorisk närvaro, vilket sannerligen sätter grannsämjan på prov. Innan dagen är över hittas en av grannarna död ovanpå cykelskjulet. Ester, hennes ständigt bantande syster Barbro och den hypokondriske svågern Arne, får genast polisens blickar på sig. När sedan ännu en granne dör under mystiska omständigheter drar Ester igång sin egen lilla mordutredning och ingen i Lärkan går längre säker. Grannar i död och lust är den fristående fortsättningen på Ester Karlsson med K och uppföljaren Ett lik i garderoben - båda härliga pusseldeckare med starka karaktärsskildringar och en stor dos humor.   CHRISTINA OLSÉNI är entreprenör och civilekonom med många år i internationella koncerner.  MICKE HANSEN har under många år arbetat som artist, låtskrivare och manusförfattare till tv. "Om läsaren här får associationer till Agatha Christies miss Marple eller Maria Lang och hennes alter ego Almi Graan, så är det helt i sin ordning." DAST Magazine om Ester Karlsson med K     "Det råder stor brist på böcker i denna genre där man förenar mysdeckare à la Agatha Christie med humor." Smålandsposten   "Gott om humor och lättsamt hanterade mord i en välskriven historia." Borås Tidning