-
Ingen ska lämnas efter : en berättelse om sol...
Inbunden bok. Stockholm : Leopard. 2014. 274 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. En bok i absolut nyskick, oläst och obläddrad. Boken är ett manifest för hur man kan uppnå full sysselsättning. Hur politiken och den fackliga rörelsen kan ge människor ansvar och makt att forma sitt liv. EN BOK I PRESENTSKICK! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173436052
- Titel
- Ingen ska lämnas efter : en berättelse om solidaritet och vägen till full sysselsättning
- Författare
- Thorwaldsson, Karl-Petter - Romero, Mikael
- Förlag
- Stockholm : Leopard
- Utgivningsår
- 2014
- Språk
- Svenska
Stockholm : Leopard 9789173436052 -
Full kastrull : mat för unga kockar
Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband med en lätt rispa på framsidan. Överdådigt rikt och vackert illustrerad med härliga foton och med markerade faktarutor, allt i färg. På försättsbladets baksida har förre ägaren mycket vackert och prydligt textat receptet på e läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163854767
- Titel
- Full kastrull : mat för unga kockar
- Författare
- Brännström, Erik
- Förlag
- Bonnier Carlsen
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Erik Brännström håller kockkollon för ungdomar; ibland mindre grupper, andra gånger hela fotbollslag! Han leder matevents för vuxna och håller matlagningskurser för hela familjer. I denna lekfulla typ av undervisning handlar det om att förmedla matglädje, ge nya smakupplevelser, inspirera deltagarna till att våga sig fram på egen hand, och att samtidigt prata om hälsosam mat på ett nytt sätt. Full kastrull innehåller en mängd lättlagade recept, kryddade med Eriks entusiastiska inställning till matlagning. Här finns streetfood, internationell mat, liksom upphottad husmanskost! Boken är rikligt illustrerad med fina färgfoton. Och eftersom den vänder sig till nybörjarkockar finns här också grundläggande instruktioner kring utrustning och råvaror.Erik Brännström har arbetat som kock sedan 1994, bland annat i London, Canada och Medelhavet. Idag driver han Arctic Gourmet i Skellefteå, en restaurang där besökarna får vara med och laga sin egen mat. Vid Måltidens dag i oktober 2006 tilldelades Erik diplom för sina matgärningar med ungdomar i fokus. Utmärkelsen delades ut av föreningen Låt Måltiden Blomma och bland kockar som tidigare diplomerats hittar vi Jamie Oliver och Melker Andersson.
Bonnier Carlsen 9789163854767
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn