Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Full kastrull : mat för unga kockar

Full kastrull : mat för unga kockar

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2008. 144 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband med en lätt rispa på framsidan. Överdådigt rikt och vackert illustrerad med härliga foton och med markerade faktarutor, allt i färg. På försättsbladets baksida har förre ägaren mycket vackert och prydligt textat receptet på en soppa. Bokens författare arbetar mycket med ungdomar och han är känd från matlagningsprogram i TV. Enligt honom handlar matlagning framför allt om att vara nyfiken, våga testa nya saker och att ha roligt tillsammans i köket.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163854767
Titel
Full kastrull : mat för unga kockar
Författare
Brännström, Erik
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2008
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Erik Brännström håller kockkollon för ungdomar; ibland mindre grupper, andra gånger hela fotbollslag! Han leder matevents för vuxna och håller matlagningskurser för hela familjer. I denna lekfulla typ av undervisning handlar det om att förmedla matglädje, ge nya smakupplevelser, inspirera deltagarna till att våga sig fram på egen hand, och att samtidigt prata om hälsosam mat på ett nytt sätt.     Full kastrull innehåller en mängd lättlagade recept, kryddade med Eriks entusiastiska inställning till matlagning. Här finns streetfood, internationell mat, liksom upphottad husmanskost! Boken är rikligt illustrerad med fina färgfoton. Och eftersom den vänder sig till nybörjarkockar finns här också grundläggande instruktioner kring utrustning och råvaror.Erik Brännström har arbetat som kock sedan 1994, bland annat i London, Canada och Medelhavet. Idag driver han Arctic Gourmet i Skellefteå, en restaurang där besökarna får vara med och laga sin egen mat. Vid Måltidens dag  i oktober 2006 tilldelades Erik diplom för sina matgärningar med ungdomar i fokus. Utmärkelsen delades ut av föreningen Låt Måltiden Blomma och bland kockar som tidigare diplomerats hittar vi Jamie Oliver och Melker Andersson.