-
Eld rök grönt : vegetariska rätter från grill...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 184 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249422
- Titel
- Eld rök grönt : vegetariska rätter från grillen
- Författare
- Nordin, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 265 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 920 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt durkslag eller till och med röka ost på enklaste vis i grillen. Boken går igenom olika tekniker och du får recept på smakrika, enkla och raffinerade vegetariska måltider.Med sin unika känsla för både mat och foto har Martin Nordin här skapat en uppföljare till världssuccén Gröna burgare. Han är bosatt i Malmö och arbetar till vardags med reklam och kommunikation.
Bonnier Fakta 9789174249422 -
Eld rök grönt : vegetariska rätter från grill...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 184 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249422
- Titel
- Eld rök grönt : vegetariska rätter från grillen
- Författare
- Nordin, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 265 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 920 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt durkslag eller till och med röka ost på enklaste vis i grillen. Boken går igenom olika tekniker och du får recept på smakrika, enkla och raffinerade vegetariska måltider.Med sin unika känsla för både mat och foto har Martin Nordin här skapat en uppföljare till världssuccén Gröna burgare. Han är bosatt i Malmö och arbetar till vardags med reklam och kommunikation.
Bonnier Fakta 9789174249422 -
Eld rök grönt : vegetariska rätter från grill...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 184 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249422
- Titel
- Eld rök grönt : vegetariska rätter från grillen
- Författare
- Nordin, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 265 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 920 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt durkslag eller till och med röka ost på enklaste vis i grillen. Boken går igenom olika tekniker och du får recept på smakrika, enkla och raffinerade vegetariska måltider.Med sin unika känsla för både mat och foto har Martin Nordin här skapat en uppföljare till världssuccén Gröna burgare. Han är bosatt i Malmö och arbetar till vardags med reklam och kommunikation.
Bonnier Fakta 9789174249422 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174249422
- Titel
- Eld rök grönt : vegetariska rätter från grillen
- Författare
- Nordin, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 265 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 920 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt durkslag eller till och med röka ost på enklaste vis i grillen. Boken går igenom olika tekniker och du får recept på smakrika, enkla och raffinerade vegetariska måltider.Med sin unika känsla för både mat och foto har Martin Nordin här skapat en uppföljare till världssuccén Gröna burgare. Han är bosatt i Malmö och arbetar till vardags med reklam och kommunikation.
Bonnier Fakta 9789174249422
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn