Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

Leche

Sökträffar 1-6 av 6 Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

  • Det vegetariska köket : Den goda gröna maten från hela världen ( de 300 recept är ( innehåll ) : Förord : Ät på rätt sätt och må bäst ; Protein och järn ; Hoppa inte över mjölken ; Rätt sorts fett ; Det vegetariska skafferiet ; I köksskåpet ; I kylen ; I frysen ; På kryddhyllan ; På fönsterbrädan ; Koka ärter och bönor ; Mammas kök ; Rotfruktssoppa med saffran och bönor ; Soppa med mangold och bondbönor ; Ängamatssoppa ; Soppa av nässlor, spenat, mangold eller grönkål ; Kålsoppa med tomat och gröna ärter ; Zucchinisoppa med rostade brödtärningar ; Potatissallad med rädisor och paprika ; Potatissallad med sockerärter ; Potatissallad med nobissås ; Linssallad med saltgurka ; Sparrissallad ; Linssallad med äpple ; Rödkålssallad med apelsindressing ; Rårivna rötter ; Svensk sommarsallad ; Inlagd gurka ; Skarsåssallad ; Bassallad ; Grön julsallad ; Röd julsallad ; Råkost till dipp ; Dippsås ; Bondbönor med morötter ; Varmt grönsaksfat ; Sommarkål med persiljesås ; Stuvad spenat ; Potatismos ; Öppen omelett ; Raggmunk ; Rårakor ; Rotfruktsplättar ; Rotmos ; Bönbiffar ; Svampsås ; Svamp- och linspytt ; Sufflé på jordärtskockor ; Rostade rotfrukter ; Ugnsbakade grönsaker ; Grillade grönsaker ; Potatisklyftor i ugn ; Potatisgratäng med buljong och tomater ; Pannkakor ; Ugnspannkaka med frukt eller bär ; Saffranspannkaka ; Fattiga riddare ; Ris á la Malta ; Fruktkräm ; Bärkräm ; Lingonäpplen ; Ingefärspäron ; Ugnsbakade äpplen ; Strutvåfflor med bärgrädde ; Medelhavets kök : Gazpacho ; Minestrone ; Favata - fänkåls- och bönsoppa ; Tomatsoppa med vita bönor ; Kretensisk rödbetssallad ; Grekisk bondsallad ; Medelhavssallad med avokado ; Potatissallad med fårost och oliver ; Caprese - tomatsallad med ost ; Entrétallrik med bröd ; Pastasallad ; Salladstallrik med halloumiost ; Tzatziki ; Grekisk fåroströra med vitlök ; Tapenade ; Grillad paprika ; Marinerad vitlök och oliver ; Mojo colorado med kanarisk potatis ; Mojo verde med färsk sparris ; Linspuré ; Böngryta med pasta och pesto ; Grönt i citron ; Tortilla Espanola - spansk potatisomelett ; Okra i tomatsås ; Koka pasta på italienska ; Klassisk tomatsås ; Pasta med fårost och marinerade tomater ; Snabbaste pastan ; Snabb spenatsås ; Caponata - med aubergine och bönor ; Claudias morotspesto ; Pesto av basilika ; Risotto ; Paella ; Portionspajer ; Lasagne ; Fyllda tomater och paorika ; Spenat- och fårostpaj ; Pizza ; Glass från Sueca - leche merengada ; Kryddiga fikon i vin ; Crema catalana ; Bubblande melon ; Melon och bär ; Europas kök : Fransk löksoppa ; Jordärtskockspuré ; Caldo verde - portugisisk grönkålssoppa ; Rödbetssoppa med linser ; Potatissoppa med gröna ärter ; Fransk sommarsoppa ; Chlodnik - kall rödbetssoppa ; Knaprig sallad med blue cheese-sås ; Caesarsallad med majonnäs ; Rotfrukter al dente ; Finsk svampsallad ; Stora vita bönor med lök och gurka ; Waldorfsallad ; Bulgarisk löksallad ; Tysk potatissallad med äpple ; Fyllda ägghalvor ; Ostcrepes ; Vegetarisk Stroganoff ; Fransk raggmunk ; Mehlnockerln ; Gulasch ; Potatisgulasch ; Finsk morotslåda ; Quiche - fransk paj ; Fransk potatisgratäng ; Potatiskaka ; Äppelflarn ; Upside down cake med päron ; Paj med havregryn ; Vaniljsås ; Tjinuskisås ; Melon i jordgubbssås ; Mellanösterns kök ; Gul zucchinisoppa ; Linssoppa med rostad paprika ; Linssoppa med spenat ; Morotssallad med pinjefrön ; Apelsinsallad ; Apelsin- och rädissallad ; Tabbouleh - persiljesallad ; Morots- och yoghurtsallad ; Bönsallad med ägg ; Hoummus - kikärtsröra ; Varm couscoussallad ; Persisk våromelett ; Falafel ; M'tabel - aubergineröra ; Libanesisk zucchinipanna ; Pilaff med linser och dadlar ; Röd böngryta med fårost ; Vinbladsdolmar ; Ägg i tomatsås ; Itanskt festris ; Tagine med kronärtskockor ; Tagine med kikärter ; Grillade rotfrukter på marockanskt vis ; Valnötsfyllda katrinplommon ; Grön fruktsallad med granatäpplen ; Afrikas kök : Soppa med okra ; Allra enklaste apelsinsalladen ; Västafrikansk bönsallad ; Lök- och vitkålssallad ; Lyxig fruktsallad med sting ; Couscoussallad med jordnötter ; Kryddig bön- eller ärtpuré ; Massawa - gröna blad med jordnötter ; Tomatsås med auberginer ; Kål med tomat och aubergine ; Vita bönor med mjölk ; Sötpotatis med kokosmjölk ; Etiopisk grönsaksgryta ; Wat med linser ; Svartögda bönor med okra ; Kokt hirs ; Hirs- och tomatröra ; Pilau ; Sambozas - grönsakspiroger ; Bananmos ; Trehundrasextiofem ; Indiens kök : Linssoppa - masoor ki dal ; Syrlig sallad ; Potatissallad med yoghurt ; Chutney med tomater ; Chutney med katrinplommon ; Chutney med kokos ; Raita ; Pickels med äpple ; Sambar - linser och grönsaker ; Sabzi kari - grönsakscurry ; Potatis- och spenatcurry ; Kikärts- och potatisgryta ; Potatis och blomkål ; Spenat med ost ; Gult kryddris med gröna ärter ; Chapati ; Pakoras - friterade grönsaker ; Stekta fyllda bröd ; Sött saffransris ; Indisk glass ; Halwa ; Snabb mangösorbet ; Thailands kök : Svampsoppa med kokos ; Tom yam ; Tom khao - rissoppa med quorn ; Chili på thaivis ; Yam Yai - stor sallad ; Gado Gado ; Grön kokosgryta ; Sötsur gurksallad ; Wokat grönt ; Stekta nudlar á la thai ; Stekt ris ; Satay ; Wokade frukter ; Stekta bananer ; Asiens kök : Nudelsoppa med omelett ; Kinesisk grönsakssoppa ; Snabb nudelsoppa med spenat ;

    Det vegetariska köket : Den goda gröna maten...

    Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 3:e uppl. 2007. 224 sidor.

    Mer om ISBN 9789151849560

    Mycket gott skick. Se namnen på över 300 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe!.Pärm slagen lite på hörnen. Bladen med läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Ännu mera halv åtta hos mig ( de 127 recept är : Lax- och räksymfoni ; Ompysslad oxfilé med ljuvlig potatisgratäng ; Chokladfavorit med hallon ; Avokado- och hummersallad med vit balsamdressing ; Västerbottenfylld rödingtournedos med rödbetstsatsiki och ugnsbakad potatis ; Kryddkokt rabarber med vit chokladmousse och mandelspån ; Vitlöksgratinerade småländska kräftor med limesås och toast ; Hjortfilé med trattkantareller och lingon samt rotsaksgratäng och rödvinsreduktion ; Saffranspannacotta med choklad, hasselnötter och hallon ; Skaldjur á la Jarno ; Torskrygg bourguignon med mandelpotatispuré ; Italiensk maräng med hemgjord vaniljglass och färska bär ; Morotssoppa med Balikänsla ; Celinas ostsufflé, rökt anka med passionsfruktssås samt haricots verts och körsbärstomater ; Mandarinklyftor marinerade i Campari och rosmarinhonungssås ; Palsternackscappuccino ; Ankbröst med fikon och vårprimörer ; Malins marängsviss ; Kalixlöjrom med kompott på färskpotatis ; Färsbiff av kronhjort med potatispuré XO och viltsås ; EFterrättstapas ; Morfars laxmacka ; Sjötunga med vitvinssås, dillkokt färskpotatis och vårprimörer ; Camillas torn av plättar ; Örtomelett med squash ; Fylld kyckling á la Silvia och medelhavssallad med citrussmak ; Gräddfylld smördegsbakelse med rosensirap och pistagenötter ; Nässelsoppa md rökt lax och timjanbröd ; Älgfilé med murkelsås, ugnsgrillat lingonäpple och rotfruktspaket ; Rabarberglass med knäckflarn och chokladdoppade jordgubbar ; Lax- och räktartar på svartbrödsbotten ; Helstekt kalvfilé med råstekt potatis, rödvinssås och kryddsmör ; Créme brulée med rabarberkompott ; Fish and chips ; Parmainlindad oxfilé med rödvinssås och ugnsrostade rotsaker ; Krispig marängtårta med citronkräm ; Hummersoppa med tabascogrädde och ostpinne ; Flamberad gorgonzolaspäckad oxfilé med pottisstomp ; Punschparfait med rårörda hallon ; Räksoppa med bröd och färskoströra ; Kycklingfiléer med rostade rotsaker och sås på soltorkade tomater ; Randig chokladmousse ; Laxcheesecake med löjrom och créme fraiche ; Smördegsinbakad kyckling med glad sallad och himmelsk dressing ; Passionscheesecake och jordgubbscheesecake ; Träkolsgrillade räkor med specialguacamole och sallad ; Hickoryrökta baby back ribs och beer can chicken med barbequesås samt ugnsstekt potatis, sötpotatis och paprika , Kryddrub , Mop sauce ( penslingssås ) , Barbequesås , Ugnsbakad potatis och paprika , Vitlökssmör ; Key lime pie med vispgrädde och jordgubbar ; Rå tonfisk med grillsmak, escabechemusslor och laxröra á la John ; Paella á la Marinera ; Flan de huevo ; Havskräftor á la Marinera ; Fläskfilérulader på sparrisbädd med clementinsås samt hasselbackspotatis ; Vinkokt mango med fräsch färskostkräm och färska bär ; Galpacho med lammköttbullar ; Sweet chili- och limelax, potatistoppar med jordärtskocka och liten bönsallad ; Chokladkakor med exotiska frukter ; Skummad kräftsoppa ; Helstekt hjortytterfilé med rödvinssås och krämig potatiskaka ; Vit chokladfondue med lime och likör samt äppelsmulpaj och färska bär ; sikromsvulkan med räkor ; Stekt gräsandsbröst med rostade rotsaker, stekta trattkantareller och gräddsås ; Basilikaparfait med jordgubbsratatouille ; Havets mysterier Tiradito på pilgrimsmussla och hälleflundra med vattenmelongranité och rödingfilé med leche de tigre ; Marinerat oxhjärta med krämig quinoa, auberginetorn och skummig aji de huacatay-salsa ; Lucumamousse med pekannötter, chokladsås samt mango- och hallonsfärer ; Trattkantarellsoppa med gorgonzola ; Enrisrökt regnbåge med rostade rotsaker ; Glace au four ; Krämig och krispig laxceviche ; Svensk bison med hasselbackade potatisar och morötter, baconinlindade haricots verts samt trattkantarellsås ; Blåbärsglass med sting och vit choklad ; Havskräftor med lime och parmesanbröd ; Lammkotletter med kassava och gorgonzolasås ; Creme di mente con crema di Brigadeiro ; Gorgonzolabakade fikon på machebädd ; Varm terrin med fisk och skaldjur ; Triple chokolate dream by Agnes ; Varmrökt abborre med äggröra ; Fylld älgbiffrulle med jordärtskocksgratäng och rödvinssås ; Whiskydoftande blåbärsglass med kråkbärssås, kardemumma och chili ; Sur-Olles avokadosoppa ; Älggryta med mandelpotatisbakelse och morotstrassel ; Len chokladcheesecake ; Stensoppa med ostpastej, jordärtskockspannacotta med rökt älgstek samt löjromsrullar ; Helstekt älgfilé med pankopanerad mandelpotatis, och sherrysås ; Åkerbärsparfait med mandelflarn ; Grön sparrissoppa med bröd och egen färskost ; Granrisrökt kyckling med rotsaker och baba ganoush ; Makalös marängtårta med två sorters hemgjord glass ; Liten laxpudding med pilgrimsmussla ; Örtrullad lammfilé med två såser och potatisterrin samt körsbärstomatsallad , Getostsås , Tomatsås ; Fryst hallonbomb ; Älgcarpaccio och rödlökscheesecake med tillbehör ; Älgfilé med palsternacks- och kantarellkräm och vaniljkokta rödbetor ; Vaniljmousse och chokladtryffelkräm ; Havskräftsoppa med currypudrad pilgrimsmussla ; Renfilé med murkelsås och jordärtskockspuré ; Hjortronparfait i mandelkorg ; Råraka med kalixlöjrom, gräddfil och lök samt gulbetssallad ; Hkjortytterfilé med potatispuré, jordärtskocksskum, portvinsreduktion och palsternackschips ; Saffransparfait med kavringscrunch och hallonsås ; Uppiggande morotssoppa med ingefära och vitlöksolja ; Stekt ankbröst med chokladsås och fransk potatiskaka ; Fyllda ugnsstekta äpplen med fluffig vaniljsås ; Supersmarrig och mustig kräftsoppa med lite hetta ; Filé mignon black and white med krämig potatispuré och sparrisknippen ; Sagolik punschparfait med varma bär ; Het kräftsoppa á la Sundsandvik med rostat vitlöksbröd och avokadokräm ; Viltkryddad fläskfilé med rödvinssås och rotsaksgratäng ; Vaniljglass och kalla vinbär med varm tjinuskisås ; Tryffeldoftande, het murkelsopps med rostad parmaskinka ; Grillad rådjursfilé med krämig potatisgratäng och viltsås ; Créme brulée på Mikaels vis ; Västkustsk hemlängtan ; Gremolatamarinerad kalvfilé med murelsällskap, béarnaise och jordärtskockspotatiskaka ; Kokosglass med flamberad ananas och maränger ; Parmesanfriterade pilgrimsmusslor med tomatdipp och potatisfritters ; Hjortfilé med svampduchesse och rödvinssås ; Créme brulée med Baileys och färska hallon ; Gazpacho med ceviche på pilgrimsmusslor och räkor ; Kalvrygg gremolata med svamprisotto och madeirasås ; Rostad kaka med chokladmousse, dulce de leche och passionsfrukt ; Gratinerad hummer med vitlöksbröd ; Gösfilé i konjaksgrädde med mandelduchessepotatis och morotssallad ; Limepannacotta med hallonsås ; Veteölsmekt päron- och pecannötsallad med sotad chévre ; Portabelloburgare med ostchips, kronärtskockskräm samt polentastavar ; Selims västerbottensostparfait med hjortron ; Register )

    Ännu mera halv åtta hos mig ( de 127 recept ä...

    Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2:a tryckningen, 1:a uppl. 2012. 144 sidor.

    Mer om ISBN 9789174242843

    Mycket gott skick. Se nsmnen på 127 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten lite på kanterna. Bladen i topp skick med n läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Jag kan laga mat ( de 100 st. recept med många foto på varje tips och råd, mycket mer än vanliga kokböcker : ur inehål : Kom igång ; Köksredskap ; Äta nyttigt ; Frukt ; Torkad frukt ; Grönsaker ; Grundstegen ; Allt om ägg ; Kokta ägg ; Äggröra ; Vanlig omelett / Fyllningar ; Rostat bröd och varma mackor ; Varm macka med ost och tomat / redo för grillen ; Hjärtformade ägg ; Grilat vitlöksbröd ; Karamelliserade bananer ; Grillade persikor med honung ; Äkta varm choklad ; Enkla pannkakor , Amerikanska pannkakor / En klick smör över ; En massa mackor ; Clubsandwich ; Skinka med honungs- och senapsmajonnäs ; Ricotta och grillade grönsaker ; Öppna mackor ; Räkor och vattenkrasse ; Wraps ( Tomat, mozzarella och pesto ) ; Tomat- och kycklingwrap ; Att tillaga grönsaker ; Grillade palsternackschips ; Wokade grönsaker med ... sweet chili ; Underbar frukt! : Tropisk fruktsallad ; Frysta bär ; Smulpaj med päron och plommon ; Mellanmål : Krämig majssoppa ; Kycklingsoppa ; Pastasallad med kyckling och grillad paprika ; Cobbsallad ; Sallad i lager ; Baka bröd ; Vad vill du baka? ; Så här bakar du frallor ; Engelskt bröd ; Små frallor ; Små limpor ; Focaccia , Garnera frallorna ; Frysa in deg ; Perfekt bakad potatis / Smör som smälter ; Ost- och pumpafyllning ; Tonfiskfyllning / Grilla i ugnen ; Bakad potatis med knaperstekt bacon ; Snabb dipp / Hallonsås ; Guacamole- och tomatsalsa ; Kesodipp ; Yoghurtdipp med dulce de leche ; Perfekta popcorn ; Popcornknäck ; Fruktsmoothies / Gör egna läckra drinkar ; Björnbär och blåbär ; Ananas, mango och banan ; Banankola ; Jordgubbsglädje ; Huvudrätter ; Klibbiga kycklingklubbor / Annabels tips ; Så här gör du marinaden ; Kycklingschnitzel ; Spaghetti med tomatsås ; Orientalisk kyckling ;/ Kryddtips ; Sötsur fläskgryta / Testa med kyckling ; Köttbullar med sås ; Marockansk lammgryta ; Bästa burgarna ; Kycklingburgare ; Fiskpaket med tomatsås ; Lax ... i paket / Annabels tips ; Panerade fiskbitar ; Inbakad lax ; Pizza  Margaherita ; Hemmagjord pasta ; Koka pasten ; Pesto ; Tomatsås med grönsaker ; Ostsås ; Vegetarisk lasagne ; Risotto primayera ; Vegetariska fajitas ; Sötsaker : Mumsiga muffins ; Äpple och russin med sting ; Apelsin och tranbär ; Choklad x 2 ; Citron och blåbär ; Morotskaka ; Tigerkaka ; Så här gör du chokladglasyren ; Vaniljcupcakes ; Smörkrämsglasyr ; Sockerglasyr ; Fjärilscupcake ; Chokladapa ; Citroncupcakes ; Cupcakeinspiration ; Sätt en frukt på toppen ; Chokladflisor ; Vanilj ; Garnera med strössel ; Smaskig citron ; Chokladkräm ; Kola ; Sätt färg på glasyren ; Hallon och choklad ; Choklad- och apelsinbrownies ; Chocolate chip cookies ; Engelska pepparkakor ; Tropiska müslibars / Apelsin , Sultanrussin ; Tranbärsbars ; Täckt äppelpaj / Så här gör du degen ; Tarteletter med frukt / Med olika frukt ; Minimaränger / Garnera med olika sorters bärs ; Enkel bärglass ; Tekniker : Förberedelser ; Hur skalar man frukter och grönsaker? ; Göra buljong ; Riva bröd ; Smaksättning : Marinera ; Krydda ; Pressa vitlök ; Örter ; Tekniker med bakning : Sikta ; Vända ner ; Vispa med sked ; Skilja gulan från vitan ; Vispa äggvitor ; Göra i ordning en form ; Arbeta in ; Knåda ; Olika tillagningssätt : Koka ; Sjuda ; Steka ; Woka ; Grilla ; Steka med grillpanna ; Grädda ; Ugnsrosta ; Ångkoka )

    Jag kan laga mat ( de 100 st. recept med mång...

    Inbunden bok. Tukan Förlag. 1:a uppl. 2011. 128 sidor.

    Mer om ISBN 9789174013351

    Nyskick. En steg-för-steg kokbok för bar. Kolla upp 100 recept inom parenteser under titel där uppe. Stor format : 28,4 cm x 22,4 läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • DIENTES DE LECHE

    DIENTES DE LECHE

    Häftad bok. EDITORIAL SEX BARRAL. 2008. 381 sidor sidor.

    Mer om ISBN 9788432212475

    Nära nyskick. Häftat, gallrat biblioteksex i fint skick!

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Stöd Bokhjälpen
  • Gunnar Leche, stadsarkitekt

    Gunnar Leche, stadsarkitekt

    Inbunden bok. Uppsala : Kornhuset. 2004. 283 sidor.

    Mer om ISBN 9197436623

    Nyskick. Inbunden. Rikt illustrerad. Nyskick. Direkt från förlaget. Bör finnas i varje Uppsalahem.

    Säljare: DP-Bild

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Disputatio medico-botanica exhibens primitias floræ Scanicæ quam Deo ter optimo maximo auxiliante & annuente amplissima facultate medica, publico candidorum examini submittunt præses Johannes Leche ... & respondens Car. Joh. Ennes

    Disputatio medico-botanica exhibens primitias...

    Inbunden bok. Lund : Tyis Ludovici Decreaux, directoris officinæ typographicæ Lundensis (tryckare). 1744.

    Mycket gott skick. Senare pergamentband. Avhandling. Anno MDCCXLIV die 19 Maji 1744.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish