10 TEKNIKER 100 RECEPT Organisera Skära Sautera Grilla Rosta Bräsera Pochera Baka Ånga Konsevera
Nyskick. ICA Bokförlag 2012- Illustrerat pappband. 160 sidoe, 763 gram. NY. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153437376
- Titel
- 10 tekniker 100 recept
- Författare
- Norén, Nils
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 275 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 764 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I den här boken lär stjärnkocken Nils Norén ut allt du behöver veta för att jobba som ett proffs i ditt eget kök. Här förklaras våra vanligaste matlagningstekniker och följs upp med inspirerande recept. Matlagning är både en konst och ett hantverk. Utan att krångla till det förklarar Nils Norén ända ner på molekylnivå vad som händer när kött bräseras, deg jäser och lök karamelliseras. Praktiska tips varvas med mer komplicerade grepp och i varje kapitel finns ett antal recept.
9789153437376