Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vegetariskt : Från gröda till föda ( de 90 st. recept är : Vad är en vegetarian? ; Hälsoaspekter ; Betydelsen av en balanserad kost ; Viktiga vitaminer och mineral ; Planera måltider ; Grönsaker ; Frukt ; Spanmnmål, flingor, baljväxter & bönor ; Mejerivaror ; Örter och kryddor ; Viktiga tillagningsmetoder : Koka ; Pochera ; Steka ; Ångkoka ; Bräsera ; Woka ; Ugnssteka ; Sautera ; Baka ; Grilla ; Grundrecept : Grönsaksbuljong ; Ostsås ; Tomatsås ; Pesto ; Majonnäs ; Tzatziki ; Fyllig pajdeg ; Smördeg ; Pizzadegbottnar ; Skott, rötter & stjälkar : Lista över skott, rötter & stjälkar ; Sötpotatis & äppelsoppa ; Rödbetssallad ; Potatisplättar med lök- & tomatsås ; Tunnbröd med kronärtskocka & pimiento ; Potatisgnocchi med valnötspesto ; Wok med morötter & apelsin ; Vitlöksmos ; Ugnsstekt potatis med rosmarin & schalottenlök ; Karamelliserad sötpotatis ; Ugnsstekta rotfrukter ; Ugnsbakad selleri med grädde ; Sparris med söt tomatdressing ; Risotto med sparris & soltorkade tomater ; Böngroddssallad ; Wokade bongroddar ; Fänkålrisotto med vodka ; Frukter & squash : Lista över frukter & squash ; Förbereda pumpa och squash ; Avokado- & mandelsoppa ; Guacamole ; Gurk- & tomatsoppa ; Tomat- & rosmarinfocaccia ; Paprikor med fetaost ; Tomat- & potatistortilla ; Pastasallad med kolgrillade paprikor ; Zucchini- & basilikarisotto ; Pasta all´arrabbiata ; Tortillas med tofu & chili ; Radiatori med pumpasås ; Risotto med pumpa & kastanj ; Wok med butternut squash ; Fyllda auberginer ; Auberginecurry ; Polenta med tomat- & vitlökssås ; Svampar & lökväxter : Lista över svampar & lökväxter ; Gräddig svamp- & dragonsoppa ; Bruschetta med vild svamp ; Svamppasta med portvin ; Parmesanost- risotto med svamp ;  Pizza med svamp ; Tomatsallad med rödlök & örter ; Tunnbröd med lök & rosmarin ; Karamelliserad lökpaj ; Lökrösti ; Lökdhal ; Crépes med purjolök & getost ; Sufflé med purjolök & örter ; Purjolök med yellow bean sauce ; Kall vitlökssoppa ; Ugnsstekt vitlök med getost ; Vitlöksspaghetti ; Nötter, frön, linser & bönor ; Lista över notter & frön ; Lista över linser & bönor ; Kall ärtsoppa ; Kikärtsoppa ; Hummustoast med oliver ; Kikärtsgryta ; Vårrullar med svarta bönor ; Bönburgare ; Böndbönor med feta ; Saftiga borlottibönor ; Egyptiska bruna bönor ; Risotto med kidneybönor ; Haricotsvertssallad med fetaost ; Starka sesamnudlar ; Pasta med pesto ; Nötlimpa med blue cheese ; Paella med cashewnötter ; Valnötstarteletter med stilton ; Kål & sallatsblad ; Lista över kålsorter & sallatsblad ; Broccoli- & ostsoppa ; Traditionell bön- & kålsoppa ; Degtrianglar med spenat & fetaost ; Sallad med blomkål, broccoli & cashewnötter ; Spenatlasagne ; Fyllda kåldolmar ; Blomkåls- & broccolipaj ; Korma med blomkål, aubergine & haricots verts ; Chilipasta med broccoli ; Gnocchi med spenat & ricotta ; Kål- och valnötswok ; Brysselkål med kastanjer ; Sallad med mynta, zucchini & vattenkrasse ; Pak choi med cashewnötter ; Röd curry med blandade blad ; Risotto med rucola & tomat )

Vegetariskt : Från gröda till föda ( de 90 st. recept är : Vad är en vegetarian? ; Hälsoaspekter ; Betydelsen av en balanserad kost ; Viktiga vitaminer och mineral ; Planera måltider ; Grönsaker ; Frukt ; Spanmnmål, flingor, baljväxter & bönor ; Mejerivaror ; Örter och kryddor ; Viktiga tillagningsmetoder : Koka ; Pochera ; Steka ; Ångkoka ; Bräsera ; Woka ; Ugnssteka ; Sautera ; Baka ; Grilla ; Grundrecept : Grönsaksbuljong ; Ostsås ; Tomatsås ; Pesto ; Majonnäs ; Tzatziki ; Fyllig pajdeg ; Smördeg ; Pizzadegbottnar ; Skott, rötter & stjälkar : Lista över skott, rötter & stjälkar ; Sötpotatis & äppelsoppa ; Rödbetssallad ; Potatisplättar med lök- & tomatsås ; Tunnbröd med kronärtskocka & pimiento ; Potatisgnocchi med valnötspesto ; Wok med morötter & apelsin ; Vitlöksmos ; Ugnsstekt potatis med rosmarin & schalottenlök ; Karamelliserad sötpotatis ; Ugnsstekta rotfrukter ; Ugnsbakad selleri med grädde ; Sparris med söt tomatdressing ; Risotto med sparris & soltorkade tomater ; Böngroddssallad ; Wokade bongroddar ; Fänkålrisotto med vodka ; Frukter & squash : Lista över frukter & squash ; Förbereda pumpa och squash ; Avokado- & mandelsoppa ; Guacamole ; Gurk- & tomatsoppa ; Tomat- & rosmarinfocaccia ; Paprikor med fetaost ; Tomat- & potatistortilla ; Pastasallad med kolgrillade paprikor ; Zucchini- & basilikarisotto ; Pasta all´arrabbiata ; Tortillas med tofu & chili ; Radiatori med pumpasås ; Risotto med pumpa & kastanj ; Wok med butternut squash ; Fyllda auberginer ; Auberginecurry ; Polenta med tomat- & vitlökssås ; Svampar & lökväxter : Lista över svampar & lökväxter ; Gräddig svamp- & dragonsoppa ; Bruschetta med vild svamp ; Svamppasta med portvin ; Parmesanost- risotto med svamp ; Pizza med svamp ; Tomatsallad med rödlök & örter ; Tunnbröd med lök & rosmarin ; Karamelliserad lökpaj ; Lökrösti ; Lökdhal ; Crépes med purjolök & getost ; Sufflé med purjolök & örter ; Purjolök med yellow bean sauce ; Kall vitlökssoppa ; Ugnsstekt vitlök med getost ; Vitlöksspaghetti ; Nötter, frön, linser & bönor ; Lista över notter & frön ; Lista över linser & bönor ; Kall ärtsoppa ; Kikärtsoppa ; Hummustoast med oliver ; Kikärtsgryta ; Vårrullar med svarta bönor ; Bönburgare ; Böndbönor med feta ; Saftiga borlottibönor ; Egyptiska bruna bönor ; Risotto med kidneybönor ; Haricotsvertssallad med fetaost ; Starka sesamnudlar ; Pasta med pesto ; Nötlimpa med blue cheese ; Paella med cashewnötter ; Valnötstarteletter med stilton ; Kål & sallatsblad ; Lista över kålsorter & sallatsblad ; Broccoli- & ostsoppa ; Traditionell bön- & kålsoppa ; Degtrianglar med spenat & fetaost ; Sallad med blomkål, broccoli & cashewnötter ; Spenatlasagne ; Fyllda kåldolmar ; Blomkåls- & broccolipaj ; Korma med blomkål, aubergine & haricots verts ; Chilipasta med broccoli ; Gnocchi med spenat & ricotta ; Kål- och valnötswok ; Brysselkål med kastanjer ; Sallad med mynta, zucchini & vattenkrasse ; Pak choi med cashewnötter ; Röd curry med blandade blad ; Risotto med rucola & tomat )

Inbunden bok. Parragon Books Ltd. 2014. 224 sidor.

Nära nyskick. 20,6 cm x 16,6 cm. 604 gram. Rikt illustrerad med fätg foto.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187753329
Titel
Vegetariskt : från gröda till föda
Författare
Graimes, Nicola - Biggs, Fiona
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
165 x 205 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
622 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vegetariskt är en spännande samling gröna recept från hela världen. Du hittar inspiration till mellanmål, förrätter, middagar och sallader som kommer att tilltala såväl vegetarianer som köttätare.


Den här boken är utformad för vegetarianer i det tjugoförsta århundradet och fylld med recept som hyllar den mångfald som i dag kännetecknar utbudet av vegetariska livsmedel.
Hemligheten med en god hälsa är att varje dag äta en variation av olika sorters mat, något bokens recept kommer att visa. De lättlagade recepten är illustrerade med vackra färgbilder som frestar både öga och gom.


En nyttig och användarvänlig guide till en vegetarisk livsstil.

Format: 160x200mm