Mat & bak med matberedare
Först om förekommande termer, därefter ca 300 recept på rätter, vilkas tillagning underlättas med matberedarens hjälp: soppor, grönsaks-, kött- och fiskrätter, pajer, pastor, såser, efterrätter, drycker, godis, bär- och frukträtter, bakning. Brödrecepten baseras på 4-5 dl vätska.
Raben& Sjögren1990.Inbunden. 176 sidor-Skyddsomslag.Laminatband.
Rikt fotoillusterad i färg.Format 26,8x20,2 cm.Vikt 900 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt (L-påse) via Posten 69 kronor.(Sverige).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789129615074
- Titel
- Mat & bak med matberedare
- Författare
- Nergård, Ragnhild - Törnbom, Barbro - Englund, Kerstin - Angare, Bengt-Owe - Sandeberg, Ingrid af - KFs provkök
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska