Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kärlek, vänskap, hat

Kärlek, vänskap, hat

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2003. 308 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. PRESENTSKICK.
Queenie, en yppig småstadsskönhet, rymmer sin väg med en gammal man, beredd att utstå hans tyranniska nycker för ett bättre liv.
Johanna, en hedersam hushållerska, offrar en trygg framtid för att söka kärleken hos en bedagad och desillusionerad playboy.
Fiona, en elegant överklasskvinna, är gift med en man som bedragit henne i alla år. Drabbad av Alzheimer tycks hon nu utkräva en raffinerad hämnd…
De nio kvinnorna i Alice Munros noveller är alla olika – till ålder, utseende, bakgrund och framtid. Men de har ett gemensamt: längtan efter kärlek. Och tron på att den ska frälsa dem från allt.
I sin senaste prisbelönta novellsamling gör Alice Munro upp med äktenskapet och drömmen om tvåsamhet i isande briljanta porträtt av kvinnor som råkar hamna i förhållanden de sedan får betala dyrt för. Det är noveller som var och en i sin komplexitet, sin mänsklighet och sin bedrägliga vardaglighet rymmer ett helt liv. Ett mästerverk i det mindre formatet från en av Kanadas främsta författare.
OBS! Ett par små revor på skyddsomslaget.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146200987
Titel
Kärlek, vänskap, hat
Författare
Munro, Alice
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2003
Omfång
308 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Alice Munro har vid sidan av Margaret Atwood blivit en av Kanadas mest älskade författare och är översatt till många språk. Så har hennes senaste novellsamling också blivit en storsäljare som fått flera litterära utmärkelser.De nio novellerna i Kärlek, vänskap, hat handlar alla om relationer. Alice Munro gör upp med äktenskapet och drömmen om tvåsamhet i sina isande briljanta porträtt av kvinnor som råkar hamna i förhållanden de sedan får betala dyrt för. "Livet låter sig inte bestämmas, det avgörande ögonblicket kan komma när som helst", menar Munro, vars noveller beskrivits som moderna klassiker i Tjechovs anda men med ett stänk magisk realism.Övers: Rose-Marie Nielsen