Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jag ritar en dörr på väggen med fingret

Jag ritar en dörr på väggen med fingret

Inbunden bok Kaunitz-Olsson. 1 uppl. 2020. 84 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Hylla1 Förlagsny Oläst För första gången samlas nu Gui Minhais dikter från fängelset i bokform, på originalspråk och i svensk översättning. Gui Minhai är hedersmedlem av Svenska PEN.Boken har ett förord av Angela Gui, doktorand i historia vid Cambridgeuniversitetet, och ett efterord av Kurdo Baksi.
SAGA

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189015142
Titel
Jag ritar en dörr på väggen med fingret
Författare
Minhai, Gui
Förlag
Kaunitz-Olsson
Utgivningsår
2020
Omfång
84 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
115 x 185 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
190 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I över fyra år har den svenske förläggaren Gui Minhai suttit fängslad utan rättegång. Han föddes i Kina 1964 och kom till Sverige för att studera 1988. I samband med massakern vid Himmelska fridens torg året därpå fick han uppehållstillstånd i Sverige och är idag enbart svensk medborgare.  Den kinesiska staten har angivit en rad skäl för frihetsberövandet, men det mesta tyder på att det handlar om hans regimkritiska förlagsverksamhet och författarskap.  Från England leder hans dotter Angela Gui ­kampanjen för att få honom frisläppt, ett arbete som ställer relationen mellan Kina och väst­världen på sin spets. Gui Minhai har blivit en symbol för motståndet mot den kinesiska regimen, för yttrandefrihet och demokrati.  För första gången samlas nu hans dikter från fängelset i bokform, på originalspråk och i svensk översättning. Gui Minhai är hedersmedlem av Svenska PEN.Boken har ett förord av Angela Gui, doktorand i historia vid Cambridgeuniversitetet, och ett efterord av Kurdo Baksi.
Ytterligare författare: Minhai, Gui