OSTKOMPANIETS NJUTNINGSLÄRA
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 2004. 60 sidor.
Nyskick. Oanvänd. Ur bokens baksidestext: ” Kan vi alla bli sybariter (njutningsmänniskor)? Kan man lära sig att njuta mer? Måste man vara gourmand eller måste man vara vinkännare? Självklart kan alla förhöja njutningen utan att för den skull behöva bli vare sig finsmakare eller vinkännare. Det viktiga är att man tycker om maten och vinet för dess goda egenskaper, oavsett om det rör sig om hummer eller strömming, årgångsmärkt slottsvin eller enkelt rödtjut i papplåda!” I samarbete med Skånemejerier och Norrmejerier skrev Michel Jamais boken OSTKOMPANIETS NJUTNINGSLÄRA som handlar om tre klassiska svenska ostar och hur dessa kan njutas till vin på samma sätt som franska och italienska ostar. Boken utkom 2004 och trycktes i en upplaga om 40 000 exemplar. Rikt illustrerad med foton i färg av Johan Kalén. 23 x 20,5 cm. 353 g.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9185329037
- Titel
- Ostkompaniets njutningslära
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 60 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 1 x 1 mm Ryggbredd 1 mm
- Vikt
- 360 g
- Språk
- Svenska