Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Upp i vikt kvickt – SIGNERAD AV SVEN MELANDER

Upp i vikt kvickt – SIGNERAD AV SVEN MELANDER

Inbunden bok. Lindqvist Publishing. 1 uppl. 2014. 153 sidor.

Nära nyskick. OBS! BOKEN ÄR SIGNERAD AV SVEN MELANDER.
Jag läste en gång ett recept i en tidning. Det började: Lägg äggen i vatten som värmts till exakt 62,8 grader ... Där slutade jag läsa. Om du är en människa som tycker att den meningen låter som en lovande inledning på ett matrecept, så kan du å din sida sluta läsa här. Detta är inte en sådan kokbok. Detta är en bok om mat, människor, tid och rum. Gärna på en och samma gång. Mat jag ätit tillsammans med människor vid ett visst tillfälle på en speciell plats ...
I över 30 är har Sven Melander har underhållit Sverige genom sin medverkan inom tv, film och teater. Men vad många kanske inte vet är att han även har en stor passion för mat. Ända sedan 80-talet har Sven varit stamgäst hos stjärnkrogar runt om i världen och blivit nära vän med flera av de främsta kockarna. Det är inte för inte som en av hans mest älskade karaktärer, som ena halvan av kockduon Werner & Werner, är en hommage till hovkocken Werner Vögeli.
Sven har länge haft idén till en kokbok som går emot strömmen och i smalhetens tidevarv förespråkar god mat, som inte väjer för lite extra kalorier. Han vill att vi ska hitta tillbaka till själva essensen av matlagning, vare sig det gäller svensk husmanskost eller fransk cuisine.
I denna kokbok delar Sven med sig av de favoritrecept han samlat på sig genom åren och till sin hjälp har han några av Sveriges främsta gourmander, så som Werner Vögeli, Åke Håkansson, Örjan Klein, Leila Lindholm, samt Leif GW Persson som även är bokens förordsförfattare.
Gåvotillskrift i boken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186527181
Titel
Upp i vikt kvickt
Författare
Melander, Sven
Förlag
Lindqvist Publishing
Utgivningsår
2014
Omfång
153 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
235 x 278 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
1078 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jag läste en gång ett recept i en tidning. Det började: Lägg äggen i vatten som värmts till exakt 62,8 grader ... Där slutade jag läsa. Om du är en människa som tycker att den meningen låter som en lovande inledning på ett matrecept, så kan du å din sida sluta läsa här. Detta är inte en sådan kokbok. Detta är en bok om mat, människor, tid och rum. Gärna på en och samma gång. Mat jag ätit tillsammans med människor vid ett visst tillfälle på en speciell plats ...

I över 30 är har Sven Melander har underhållit Sverige genom sin medverkan inom tv, film och teater. Men vad många kanske inte vet är att han även har en stor passion för mat. Ända sedan 80-talet har Sven varit stamgäst hos stjärnkrogar runt om i världen och blivit nära vän med flera av de främsta kockarna. Det är inte för inte som en av hans mest älskade karaktärer, som ena halvan av kockduon Werner & Werner, är en hommage till hovkocken Werner Vögeli.
Sven har länge haft idén till en kokbok som går emot strömmen och i smalhetens tidevarv förespråkar god mat, som inte väjer för lite extra kalorier. Han vill att vi ska hitta tillbaka till själva essensen av matlagning, vare sig det gäller svensk husmanskost eller fransk cuisine.
I denna kokbok delar Sven med sig av de favoritrecept han samlat på sig genom åren och till sin hjälp har han några av Sveriges främsta gourmander, så som Werner Vögeli, Åke Håkansson, Örjan Klein, Leila Lindholm, samt Leif GW Persson som även är bokens förordsförfattare.