Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
PAUL McCARTNEY – TEXTERNA: ETT SJÄLVPORTRÄTT – Mitt liv i 154 sånger
PAUL McCARTNEY – TEXTERNA: ETT SJÄLVPORTRÄTT – Mitt liv i 154 sånger PAUL McCARTNEY – TEXTERNA: ETT SJÄLVPORTRÄTT – Mitt liv i 154 sånger PAUL McCARTNEY – TEXTERNA: ETT SJÄLVPORTRÄTT – Mitt liv i 154 sånger PAUL McCARTNEY – TEXTERNA: ETT SJÄLVPORTRÄTT – Mitt liv i 154 sånger PAUL McCARTNEY – TEXTERNA: ETT SJÄLVPORTRÄTT – Mitt liv i 154 sånger PAUL McCARTNEY – TEXTERNA: ETT SJÄLVPORTRÄTT – Mitt liv i 154 sånger

PAUL McCARTNEY – TEXTERNA: ETT SJÄLVPORTRÄTT – Mitt liv i 154 sånger

Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bonnier Fakta. 2021. 880 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. –– FÖRLAGSNY, med skyddsplast! – (Obetydligt litet kantmärke på boxen.) – Se fler bilder! De på inlagan är från den engelska upplagan och lånade från nätet eftersom jag inte ville bryta plastförseglingen! ––

I de här unika böckerna berättar Paul McCartney uppriktigt om sitt liv och sin musik genom 154 låtar från hela hans karriär – med början i de allra tidigaste alstren i barndomen och vidare genom det sägenomsusade decenniet med The Beatles, till Wings och hans soloalbum idag.
• Varje låttext får för första gången sin förklaring och läsaren får ta del av omständigheterna när de skrevs och vad han känner för låtarna idag. Allt detta presenteras tillsammans med material från McCartneys privata arkiv – utkast, brev, fotografier – saker som inte tidigare visats.
• Paul McCartneys röst och personlighet ljuder från varje sida.

"Min största musik oplevelse på länge! – Jag har aldrig upplevt en självbiografi på detta sätt. Att få denna insikt i 154 låter ser jag som unik. Nu sitter jag och njuter låt efter låt med en helt ny insikt omkring värje låt och får ett nytt förhållande till texterna, det ser jag som unikt. Du måste bara läsa dessa två böcker och bli en upplevelse rikare."

"Ett måste för Beatlesfans! – Den här boken är ett måste för alla Beatles- och McCartneyfans! För varje låttext får vi ta del av historier som har koppling till låtarna och inspelningarna av dem. Jag rekommenderar att man letar reda på en låtlista (t.ex. på Spotify) med bokens alla låtar och lyssnar på dem samtidigt som man läser boken."

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178873456
Titel
Paul McCartney: Texterna. Ett självporträtt : Mitt liv i 154 sånger
Författare
McCartney, Paul
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2021
Omfång
880 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
212 x 260 mm Ryggbredd 82 mm
Vikt
3728 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I den här unika boken berättar Paul McCartney uppriktigt om sitt liv och sin musik genom 154 låtar från hela hans karriär – med början i de allra tidigaste alstren i barndomen och vidare genom det sägenomsusade decenniet med The Beatles, till Wings och hans soloalbum idag. Varje låttext får för första gången sin förklaring och läsaren får ta del av omständigheterna när de skrevs och vad han känner för låtarna idag. Allt detta presenteras tillsammans med material från McCartneys privata arkiv – utkast, brev, fotografier – saker som inte tidigare visats. Paul McCartneys röst och personlighet ljuder från varje sida.