Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Extra bekvämt på Safariklubben : Damernas detektivbyrå, del 11

Extra bekvämt på Safariklubben : Damernas detektivbyrå, del 11

Inbunden bok. Damm Förlag. 1 uppl. 2011. 239 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i presentskick.

Mma Ramotswe och Mma Makutsi slår två flugor i en smäll och åker till ett safariläger, både för att vila upp sig och för att lösa ett fall. Men, det där med att vila upp sig kanske var att hoppas för mycket. Det safariläger de besöker är inte så bekvämt som de skulle önska, och dessutom är det ju fullt av vilda djur där. Damernas detektivbyrå har flera nya intressanta fall på gång: Mma Ramotswes vän vill veta om hennes man är otrogen; en kvinna i Amerika har testamenterat en stor summa pengar till en Safariguide. Det gäller bara att hitta rätt guide och rätt safariläger, för det har den amerikanska kvinnan glömt att nämna. Mma Makutsis färstman, Phuti Rahdiphuti råkar ut för en allvarlig olycka - och Mma Makutsi sätts på prov av sina blivande släktingar.


AV ALEXANDER MCCALL SMITH

DAMERNAS DETEKTIVBYRÅ: 1. Damernas detektivbyrå / 2. Giraffens tårar / 3. Vackra flickors lott / 4. Kalaharis skrivmaskinsskola för män / 5.Livets skafferi / 6. I muntra damers sällskap / 7. Lycka och ett par blå skor / 8. Den gode maken på Zebra Drive / 9. Miraklet på Speedy Motors / 10. Tedags för normalt byggda damer / 11. Extra bekvämt på Safariklubben / 12. Lördagens stora bröllopsfest / 13. Limpopos akademi för privatdetektiver / 14. Små skavanker på skönhetssalongen / 15. Den stilige mannens kafé deluxe / 16. Kvinnan som gick i solskenet / 17. Precious och Grace / 18. De oväntatade systrarnas hus.

SCOTLAND STREET: 1. Livet på Scotland Street / 2. Espressoberättelser / 3. Kärlek på skotska / 4. Bertie och hans värld.

ISABEL DALHOUSIE: Filosofiska söndagsklubben / 2. Kärlek, vänskap och choklad / 3. Rätt inställning till regn / 4. Det varsamma bruket av komplimanger / 5. Det behagliga med lördagar / 6. Tacksamhetens bortglömda konst.

DR VON IGELFELDS: Portugisiska oregelbundna verb / Ett slags tax / De små omständigheternas hus.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173517287
Titel
Extra bekvämt på Safariklubben
Författare
McCall Smith, Alexander
Förlag
Damm Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
239 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 210 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
364 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mma Ramotswe och Mma Makutsi slår två flugor i en smäll och åker till ett safariläger, både för att vila upp sig och för att lösa ett fall. Men, det där med att vila upp sig kanske var att hoppas för mycket. Det safariläger de besöker är inte så bekvämt som de skulle önska, och dessutom är det ju fullt av vilda djur där.