Italienska desserter ( de 30 recept är : Efterrätter med frukt : Jordgubbar med balsamsirap och mascarponeglass ; Persikor och hallon i prosecco ; Varm zabaglione med marsalapäron ; Frysta och kylda efterrätter : Semifreddo med espresso ; Mintsorbet ; Glass på cantaloupemelon ; Vattenmelonsorbet med chokladfrön ; Mandelmjölksgranita med amaretto ; Karamelliserad panna cotta ; Monte bianco ; Tiramisú ; Cassata siciliana ; Pajer : Kryddig pumpakrämspaj ; Marmellata di zucca ; Karamelliserad valnötspaj ; Skogsbärspaj ; Småkakor : Kardemummaklenäter ; Amarettikakor med pinjenötter ; Kattungor ; Hertiginnans kyssar ; Mjuka kakor : Kladdig druv- och valnötskaka ; Bombolonimunkar ; Äppel- och citronsockerkaka ; Chokladkaka från capri ; Julkaka från genua ; Sötsaker : Sicilianska miniatyr- cannoli ; Chokladsvampar ; Salami med choklad, fikon och körsbär ; Italiensk nougat ; Italiensk mördeg ; Italiensk konditorkräm ; Register )
Inbunden bok. Richters Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2004. 64 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Se namnet på alla 30 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. 19,8 cm x 19,8 cm. 339 gram. (??låda20230607-2?0).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789177156468
- Titel
- Italienska desserter
- Författare
- Maxine Clark
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 197 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 346 g
- Språk
- Svenska