-
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. FÖRLAGSNY
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfälle läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer - trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. Förlagsny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer trerättersmiddagar...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Semic. 2016. 125 s. Förlagsband. 20 x 26,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer - trerättersmiddaga...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Semic. 2016. 125 s. Förlagsband. 20 x 26,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679 -
FREDAGSKOCKENS HELGMENYER – Trerättersmiddaga...
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. – HELT FÖRLAGSNY! –– Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmen läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
– FÖRLAGSNY! – Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok.
Nyskick. (Klicka på "Mer om utgåvan".) Boken kommer direkt från förlaget; nyskick och till nedsatt pris! (Eftersom boken är i nyskick har samma bild använts för samtliga objekt.) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok.
Nyskick. (Klicka på "Mer om utgåvan".) Boken kommer direkt från förlaget; nyskick och till nedsatt pris! (Eftersom boken är i nyskick har samma bild använts för samtliga objekt.) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok.
Nyskick. (Klicka på "Mer om utgåvan".) Boken kommer direkt från förlaget; nyskick och till nedsatt pris! (Eftersom boken är i nyskick har samma bild använts för samtliga objekt.) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok.
Nyskick. (Klicka på "Mer om utgåvan".) Boken kommer direkt från förlaget; nyskick och till nedsatt pris! (Eftersom boken är i nyskick har samma bild använts för samtliga objekt.) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok.
Nyskick. (Klicka på "Mer om utgåvan".) Boken kommer direkt från förlaget; nyskick och till nedsatt pris! (Eftersom boken är i nyskick har samma bild använts för samtliga objekt.) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok.
Nyskick. (Klicka på "Mer om utgåvan".) Boken kommer direkt från förlaget; nyskick och till nedsatt pris! (Eftersom boken är i nyskick har samma bild använts för samtliga objekt.) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok.
Nyskick. (Klicka på "Mer om utgåvan".) Boken kommer direkt från förlaget; nyskick och till nedsatt pris! (Eftersom boken är i nyskick har samma bild använts för samtliga objekt.) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
9789155262679
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn