Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Favorit matematik 8 Elevpaket (Tryckt bok + Digital produkt)

Favorit matematik 8 Elevpaket (Tryckt bok + Digital produkt)

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1:1 uppl. 2019. 334 sidor.

Nära nyskick. Format 23,5 x 18,5 cm Vikt 860 g.
Häftad bok med mjuka pärmar, mycket rikt färgillustrerad med teckningar, diagram, tabeller och foton, kod till digitala produkten finns på insidan av främre pärmen. Hör till finska matematikserien Pii. Översättning: Cilla Heinonen. Läromedlet är anpassat för svenska förhållanden och är avsett för årskurs 8 (matematik 7-9). Uppgifterna är uppdelade i stigande svårighetsgrad och repetitionsuppgifter. INNEHÅLL: Arbeta med Favorit matematik 1. Procent 2. Statistik 3. Längder, areor och cirklar 4. Potenser 5. Algebra. Facit till repetitionsuppgifterna. Register.
// Inga anteckningar. Obs! har EJ testat den digitala koden. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4063]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144119663
Titel
Favorit matematik 8 Elevpaket - Digitalt + Tryckt
Författare
Heinonen, Martti
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2019
Omfång
334 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
184 x 237 mm
Vikt
846 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Tydlig, beprövad och strukturerad
Den beprövade, finska matematikserien Pii är översatt och bearbetad för svenska förhållanden och har blivit Favorit matematik 7–9.
Favorit matematik 8 är ett heltäckande läromedel där alla elever får det stöd och den stimulans de behöver. Favorit matematik innehåller varierat material oavsett vilken betygsnivå eleven strävar mot. Genom att introducera och befästa matematiken på ett grundligt och strukturerat sätt, i många små steg, får alla elever möjlighet att nå sin fulla potential.

Elevbok
Boken är indelad i 6 kapitel. Varje kapitel består av 11 till 15 lektioner och avslutas med en sammanfattning av kapitlets moment och begrepp.
På lektionens första uppslag finns genomgångar som följs av räkneexempel. På det andra uppslaget finns uppgifter för eleven att arbeta med. Uppgifterna är uppdelade i E/C-uppgifter i stigande svårighetsgrad, repetitionsppgifter och A-uppgifter. Alla uppgifter är markerade med vilka förmågor som i huvudsak tränas. Det blir tydligt för eleven vilka uppgifter man behöver träna på.

Elevpaket
I elevpaketet ingår en digital del som består av elevboken i digital form med alla texter inlästa. Här finns även filmade genomgångar och räknexempel samt en stor mängd extra uppgifter på olika nivåer. Repetitionsuppifterna finns som interaktiva uppgifter.

Lärarpaket
Lärarpaketet består av en tryckt lärarbok, tryckt kopieringsunderlag samt digitala resurser. I den digitala lärardelen finns bl.a. lektionskommentarer, förberedda genomgångar, Geogebra-simuleringar, kopieringsunderlag, formativa frågor och kapitelprov med bedömningsanvisningar.