Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vi ses på Quentins

Vi ses på Quentins

Inbunden bok. Norstedts Pocket. 2 uppl. 2004. 402 sidor.

Nära nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, har över 2000 böcker i sortimentet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789172634947
Titel
Vi ses på Quentins
Författare
Binchy, Maeve
Förlag
Norstedts Pocket
Utgivningsår
2004
Omfång
402 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
683 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ella Brady är en lyckligt lottad ung kvinna, älskad av sina föräldrar och av sina många vänner. En dag möter hon Don Richardson, en ansedd finansiell rådgivare, och blir passionerat förälskad. Don är gift, men menar att det inte är något hinder för deras kärlek.

Men så visar det sig att Don och hans firma lurat många människor och Don flyr utomlands tillsammans med sin familj. Efter sig lämnar de kaos och ekonomisk ruin. En av dem som drabbats är Ellas far, som tvingas lämna sitt stora hus på Tara Road...

Ella är naturligtvis förkrossad över Dons svek. Genom några vänners försorg far hon till New York för att träffa Derry King som hon hoppas kunna övertala att ekonomiskt stödja ett filmprojekt hon och hennes vänner dragit igång. Projektet går ut på att skildra Dublins och Irlands förändring utifrån samtal och intervjuer med människor - gäster såväl som personal - på Quentins restaurang. Och över dem alla vakar Patrick och Brenda Brennan, paret som gjort Quentins till en legend, men som också bär på en mörk sorg.

Mycket hinner hända och många frågor skall besvaras innan alla trådar kan knytas ihop. I Maeve Binchys magiska Vi ses på Quentins träffar vi gamla och nya vänner: tvillingarna från Scarlet & Feather, Signora från Nora O'Donoghues dröm, Ria från Huset vid Tara Road - och flera nya bekantskaper.