Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Robert Ludlums Projekt Hades

Robert Ludlums Projekt Hades

Inbunden bok

Gott skick. Thriller. Wahlströms. 2002. Inbunden. Laminerat, dekorerat pappband. 380 (1) s. Bok i gott yttre skick. Något ytnött. Inlagan i gott skick. Namn på försättsbladet. Gulnat nedre snitt. DA 1.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
913232801X
Titel
Projekt Hades
Författare
Robert Ludlum
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2002
Omfång
382 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
652 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är det ett mördarvirus som skördar sina första offer? En hemlös man i Boston, en armémajor i Kalifornien och en tonårsflicka i Atlanta har drabbats av ett tidigare okänt virus och snabbt avlidit i häftiga plågor. Jonathan Smith, militärläkare och forskare vid ett statligt smittskyddslaboratorium utsätts för en rad oförklarliga mordförsök. Ännu en chock drabbar honom när han får veta att hans fästmö, doktor Sophia Russell, är den fjärde som dukat under för viruset. Men Jonathan upptäcker att Sophia smittats avsiktligt - någon har injicerat viruset. Hans sorg och raseri driver honom att ta upp striden med en okänd fiende vars avsikter han inte vet något om. Snart nog inser han att han att det är en fiende med fruktansvärda medel och lika fasansfulla mål. Någon försöker med berått mod sprida en dödlig farsot över världen.