-
Toscana -En kulinarisk resa. Genuina recept f...
Bra Böcker, 2004. Inb, med skomsl. Foliant. 256 sid. Rikt illustrerad. Skomsl, lätt nött i överkant, annars gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Toscana. En kulinarisk resa. Genuina recept f...
Inbunden bok. Bokförlaget Bra Böcker AB. 1999. 256 s. Inbunden. Förlagets klotband med skyddsomslag. 36x26cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Vackert illustrerad och väldokumenterad gourmetresa i det tretusenåriga Toscanska köket. Liten reva i skyddsomslag. I övrigt nära nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
9171333150 -
Toscana. En kulinarisk resa. Genuina recept f...
Förlagets klotband med något trasigt skyddsomslag. 1999
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
9171333150
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn