Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lisens örtspa : för skönhet och välbefinnande

Lisens örtspa : för skönhet och välbefinnande

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2008. 160 sidor.

Nära nyskick. ...................Vårens nyutslagna björklöv, sensommarens blommor och frukter, höstens nypon och vinterns doftande kryddor. Rosendals välkända örtterapeut Lisen Sundgren delar generöst med sig av sin kunskap och visar hur man året runt kan använda välgörande örter för att skapa sitt eget sinnliga spa. Hon ger förslag till olika bad, ansiktsvatten, skrubbar, badsalt, krämer och salvor som man kan göra själv av örter och andra enkla ingredienser. För varje årstid beskriver hon vilka växter som finns tillgängliga och berättar om deras fantastiska egenskaper: mejram är lugnande, basilika fungerar som en riktig glädjespridare, ringblomma är bra till det mesta och björklöv kan användas som en naturlig tvål. Lisen visar också att örtspa kan vara ett sätt att umgås. På sommaren är det härligt att ta med skrubbar och inpackningar till stranden. Och när hösten sveper in gäller det att hålla värmen med sköna värmande bad med doftande kryddor medan vinden viner utanför fönstret… Lisen Sundgrens lustfyllda texter och Charlotte Gawells fantastiska bilder ger inspiration till ett hemmaspa fyllt till brädden med örter, kryddor, färger och dofter. / " den här boken delar Lisen Sundgren frikostigt med sig av sin kunskap om örter och hur vi kan bereda och njuta av dem. Recepten är enkla och boken genialiska uppdelning, efter årstider, gör att man kan unna sig ett eget hemma-spa när som helst på året. Du behöver inte känna dig frustrerad över att du inte samlat örter under våren och sommaren om du råkar finna denna bok på vintern. Ingredienserna är lätta att få tag i. Det mesta finns redan i köket, i fruktkorgen eller i gräsmattan. Charlotte Gawells fotografier är ljuvliga och bidrar till den lustfyllda helhetsupplevelse som boken

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151848341
Titel
Lisens örtspa : för skönhet och välbefinnande
Författare
Lisen Sundgren
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2008
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
177 x 248 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
687 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vårens nyutslagna björklöv, sensommarens blommor och frukter, höstens nypon och vinterns doftande kryddor. Rosendals välkända örtterapeut Lisen Sundgren delar generöst med sig av sin kunskap och visar hur man året runt kan använda välgörande örter för att skapa sitt eget sinnliga spa.

Hon ger förslag till olika bad, ansiktsvatten, skrubbar, badsalt, krämer och salvor som man kan göra själv av örter och andra enkla ingredienser. För varje årstid beskriver hon vilka växter som finns tillgängliga och berättar om deras fantastiska egenskaper: mejram är lugnande, basilika fungerar som en riktig glädjespridare, ringblomma är bra till det mesta och björklöv kan användas som en naturlig tvål.
Lisen visar också att örtspa kan vara ett sätt att umgås. På sommaren är det härligt att ta med skrubbar och inpackningar till stranden. Och när hösten sveper in gäller det att hålla värmen med sköna värmande bad med doftande kryddor medan vinden viner utanför fönstret…
Lisen Sundgrens lustfyllda texter och Charlotte Gawells fantastiska bilder ger inspiration till ett hemmaspa fyllt till brädden med örter, kryddor, färger och dofter.