Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
DET GODASTE JAG VET!
DET GODASTE JAG VET! DET GODASTE JAG VET! DET GODASTE JAG VET! DET GODASTE JAG VET! DET GODASTE JAG VET! DET GODASTE JAG VET!

DET GODASTE JAG VET!

Inbunden bok Ica Bokförlag. 2014. 223 sidor.

Nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst, men en sida har en pytteliten reva i ovankant! – Se fler bilder! ––

Efter sin succé med boken Matmolekyler är Lisa Förare Winbladh äntligen tillbaka. Den här gången med en helt oumbärlig kokbok.
• Lisa skriver långa recept med många ingredienser. Och ja, de tar tid att laga, men alla som följer Lisa och blivit beroende av hennes recept vet att det är så värt det! Varje recept blir till en liten matlagningslektion. Kombinationen av de många ingredienserna ger balanserade komplexa smaker som gör matlagaren lycklig.
• Det godaste jag vet är en skattkista proppfull av Lisas favoritrecept uppdelade efter de bästa råvarorna och smaksättarna i kapitel med namn som Ingefära, Parmesan, Vitlök och Pepparrot. Ingen kan som Lisa förmedla kunskaper om råvaror, tekniker och vad som egentligen händer i kastrullerna.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153440079
Titel
Det godaste jag vet!
Författare
Lisa Förare Winbladh
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2014
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
197 x 256 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
948 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Efter sin succé med boken Matmolekyler är Lisa Förare Winbladh äntligen tillbaka. Den här gången med en helt oumbärlig kokbok. Lisa skriver långa recept med många ingredienser. Och ja, de tar tid att laga, men alla som följer Lisa och blivit beroende av hennes recept vet att det är så värt det! Varje recept blir till en liten matlagningslektion. Kombinationen av de många ingredienserna ger balanserade komplexa smaker som gör matlagaren lycklig.Det godaste jag vet är en skattkista proppfull av Lisas favoritrecept uppdelade efter de bästa råvarorna och smaksättarna i kapitel med namn som Ingefära, Parmesan, Vitlök och Pepparrot. Ingen kan som Lisa förmedla kunskaper om råvaror, tekniker och vad som egentligen händer i kastrullerna.
Ytterligare författare: Förare Winbladh, Lisa
Ytterligare fotografer: Meyer, Linus