Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BYGG MED LEGO BOKEN – Roliga idéer att bygga vidare på
BYGG MED LEGO BOKEN – Roliga idéer att bygga vidare på BYGG MED LEGO BOKEN – Roliga idéer att bygga vidare på BYGG MED LEGO BOKEN – Roliga idéer att bygga vidare på BYGG MED LEGO BOKEN – Roliga idéer att bygga vidare på

BYGG MED LEGO BOKEN – Roliga idéer att bygga vidare på

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2013. 200 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Stort format, ca 23x28 cm! – Se fler bilder! ––

En inspirationsbok för LEGObyggare i alla åldrar!
• I Bygg med LEGOboken, uppföljare till succén Stora boken med LEGOidéer, har Daniel Lipkowitz samlat entusiaster från hela världen som frikostigt delar med sig av mängder med tips. Vad kan man konstruera med bitar som finns hemma? Hur skapar man lönndörrar och racingbanor?
• Än viktigare är att boken fokuserar på byggen som gör själva LEKEN roligare. Så låt fantasin och skaparglädjen flöda! Bygg, riv och bygg om med denna bok vars ledord lyder inspiration, glädje och kreativitet. Boken och biten blir en i boken om LEGO. Men sträckläsning är det inte tal om, denna bok kommer få det att börja klia i fingrarna redan efter första kapitlet.
• Bygg med LEGOboken är en underbar bok för vuxna och barn som vill ha kvalitetstid tillsammans. Glöm datorn och iPaden för ett tag och börja bygga. LEGObiten? Den här boken får dig att gå i bitar!

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163876394
Titel
Bygg med Legoboken : roliga idéer att bygga vidare på
Författare
Lipkowitz, Daniel
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2013
Omfång
200 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
235 x 282 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1128 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken och biten blir en i boken om LEGO. Den här inspirationsboken sätter ordentlig fart på fantasin och skapandet. Byggare i alla åldrar kommer genast att sätta igång nya projekt! Sträckläsning blir det inte tal om, här kliar det i fingrarna redan när man läst ett avsnitt.I Bygg med LEGOboken berättar LEGOentusiaster, från hela världen, vad man kan konstruera av bitar som redan finns hemma och hur man kan skapa allt från lönndörrar till racingbanor. Och det viktigaste i just den här boken är att den fokuserar på det som gör byggena roligare att LEKA med. Bygg, riv, skapa och lek på nytt! Inspiration, glädje och kreativitet är ledorden för den här boken!En perfekt bok för barn och vuxna som vill göra något roligt tillsammans - utan dator eller iPad! Uppföljaren till succén Stora boken med LEGOidéer, som också sammanställts av engelske LEGOfantasten Daniel Lipkowitz. LEGObiten? Den här boken får dig att gå i bitar!