Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nu vill jag sjunga dig milda sånger

Nu vill jag sjunga dig milda sånger

Pocketbok Albert Bonniers Förlag. 2007. 287 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100114084
Titel
Nu vill jag sjunga dig milda sånger
Författare
Linda Olsson
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2007
Omfång
287 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
152 g
Språk
Svenska
Baksidestext


NY SVENSK BERÄTTARE!
Finstämd och samtidigt kraftfull roman om vänskapen mellan en äldre och en yngre kvinna.En mörk marskväll kommer Veronika, en ung författare, till en enslig stuga i en liten by i Dalarna. Hon är på jakt efter ensamhet och stillhet, för att skriva färdigt en roman och för att komma över en stor sorg. Hennes ankomst observeras i tysthet av den gamla kvinnan som bor i huset bredvid, den enstöriga Astrid. I tryggheten bakom sina skyddande väggar bevarar hon mörka familjehemligheter och en personlig tragedi.
 Medan den kalla vintern efterträds av våren närmar sig de två kvinnorna sakta varandra. Mot bakgrund av årstidernas växlingar spirar en ovanlig vänskap. En vänskap som ska förändra bådas liv för alltid.
 
Nu vill jag sjunga dig milda sånger är en stark och gripande roman om kärlekens kraft, om de val vi gör i livet, om hur vi hanterar sorg och förluster, men framförallt om vänskap.
3:a på bästsäljarlistan i Nya Zeeland efter endast 10 dagars försäljning! Strax därefter upp till 2:a plats. nominerad till "Best First Novel in the Commonwealth Awards 2006""Svenska Linda Olsson bor i Nya Zeeland, Trots att hon trivs där längtar hon nästan alltid till Sverige. Det märks i hennes debutroman, som fått namn av en rad i en dikt av Karin Boye, Nu vill jag sjunga dig milda sånger. Det är en vacker bok, impregnerad av längtan också till kulturen - till dikter, sedvänjor, maträtter och gamla trähus" Tidningen ViBerättelsen förför läsaren med sin starka dragningskraft, vilket gör att boken inte bara är omöjlig att lägga ifrån sig utan också omöjlig att glömma” NZ Herald