Steak House : mat för köttälskare
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 124 sidor.
Nyskick.
För alla köttälskare!
Recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer med passande tillbehör.
Styckningsschema; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc).
Aldrig använd av mig tyvärr! Men rekommenderas, väldigt inspirerande recept med vackra bilder.
Se även mina andra annonser, kommer lägga ut fler inom kort. Avhämtning i Gävle eller skickas.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789187161803
- Titel
- Steak House : mat för köttälskare
- Författare
- Jefferson, Lincoln
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För alla köttälskare
Återskapa känslan av riktigt amerikanskt Steak House hemma i köket.
Fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer med passande tillbehör.
Recept som funkar både för grillen och spisen.
Lär dig mer om amerikanskt styckningsschema; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter.
Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema blir en allt vanligare syn i charkdiskarna runt om i Sverige. Här får man gott om inspiration på tillagning.
Alla recept fungerar även med köttbitar efter svenskt styckningsschema eftersom recepten anger typ av köttbit både på svenska och engelska.
Format: 199x247 mm