Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Alix St. Pierres tre liv

Alix St. Pierres tre liv

Inbunden bok. Bazar Förlag. 2024. 461 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Året är 1943 och kriget rasar. Den unga Alix St. Pierre värvas som spion för de allierade och på uppdrag i Frankrike kommer hon nära en källa som är villig att hjälpa henne med information. Men kan hon verkligen lita på honom? Innan hon hinner dra sig ur går något fruktansvärt fel.

Efter kriget flyttar Alix till Paris för att börja ett nytt liv och får jobb på modehuset Christian Dior. Plötsligt dyker en person från hennes förflutna upp och Alix framtid hotas. Hon inser att hon måste göra något drastiskt om såren efter gamla oförrätter ska kunna läkas och rättvisa skipas.

Bästsäljande Natasha Lester är tillbaka med en ny storslagen roman om en dold identitet och en hemlighet som inte får avslöjas.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180067300
Titel
Alix St. Pierres tre liv
Författare
Lester, Natasha
Förlag
Bazar Förlag
Utgivningsår
2024
Omfång
461 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 225 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
534 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Året är 1943 och kriget rasar. Den unga Alix St. Pierre värvas som spion för de allierade och på uppdrag i Frankrike kommer hon nära en källa som är villig att hjälpa henne med information. Men kan hon verkligen lita på honom? Innan hon hinner dra sig ur går något fruktansvärt fel.Efter kriget flyttar Alix till Paris för att börja ett nytt liv och får jobb på modehuset Christian Dior. Plötsligt dyker en person från hennes förflutna upp och Alix framtid hotas. Hon inser att hon måste göra något drastiskt om såren efter gamla oförrätter ska kunna läkas och rättvisa skipas.Bästsäljande Natasha Lester är tillbaka med en ny storslagen roman om en dold identitet och en hemlighet som inte får avslöjas.