Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Pressat glas

Pressat glas

av

Nyskick. ICA bokförlag. 2010. Hårda pärmar, inbunden bok i nyskick. 127 sidor. 540 g. Det råder sannerligen ingen brist på svenskt pressglas glas på marknaden och man behöver ingen förmögenhet för att få ihop en samling. Däremot är det inte så lätt att få en överblick över vad som finns i ett visst mönster eller att ta reda på var glaset tillverkats. Här är boken som underlättar för samlaren - den är rikt illustrerad, ger en historisk bakgrund och innehåller dessutom listor över produktionen på svenska glasbruk. Författaren Gunnar Lersjö är ett välbekant namn för alla glasintresserade. Han har tidigare på Ica Bokförlag gett ut böckerna Gammalt glas och Färgat glas. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789153433163
Titel
Pressat glas
Författare
Gunnar Lersjö
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsdatum
20100519
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
564 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det råder sannerligen ingen brist på svenskt pressglas glas på marknaden och man behöver ingen förmögenhet för att få ihop en samling. Däremot är det inte så lätt att få en överblick över vad som finns i ett visst mönster eller att ta reda på var glaset tillverkats. Här är boken som underlättar för samlaren - den är rikt illustrerad, ger en historisk bakgrund och innehåller dessutom listor över produktionen på svenska glasbruk. Författaren Gunnar Lersjö är ett välbekant namn för alla glasintresserade. Han har tidigare på Ica Bokförlag gett ut böckerna Gammalt glas och Färgat glas.