Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mannerströms skaldjur

Mannerströms skaldjur

Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2009. 256 sidor.

Mycket gott skick. Leif Mannerström älskar skaldjur. Här bjuder han på sina bästa recept. Bon apetit! (Har även utg. Mannerströms... bästa, mat, menyer, helg, berså, fisk, jul, färs, skaldjur, sill och strömming, middagstips, viltkokbok, julkokbok, stora kokbok, husmanskost, husmanskonster, m fl böcker.) Rikt illustrerad, fotografier av Tomas Yeh och Lisa Nestorson. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage, färgade första och sista uppslag. 4:o. 286x221x26 mm. 1430 g. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn. [31019]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113023472
Titel
Mannerströms skaldjur
Författare
Mannerström, Leif
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2009
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
221 x 286 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
1424 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"En omfattande, vacker, inspirerande och kunskapsspäckad invigning i konsten att anrätta räkor, ostron, humrar och krabbor av vår kanske störste skaldjurskock."
Så löd vinnarmotiveringen från Årets svenska måltidslitteratur 2008 i kategorin "Folkets röst".
Mannerströms skaldjur fick också tredje pris i Gourmand World Cookbook Awards 2008 i kategorin "Best Fish Book in the World".

I Mannerströms skaldjur lagar Leif till de skaldjur som finns i svenska vatten, och lite till. Här finns recept med räkor, scampi, ostron, kräftor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, pilgrimsmusslor, snäckor och sjöborrar. Samt en lång rad fantastiska kombinationer, där skaldjuren sätter guldkant på rätter med andra ingredienser.
Leif gratinerar, gör sallader, soppor, kombinerar med nya såser och kryddningar, friterar, serverar som ceviche, toast och omelett, grillar, gör risotto, paella, terriner ... Möjligheterna är oändliga för en mästarkock som Leif Mannerström!
Mannerströms skaldjur är en bok för glädje och njutning!