Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kropp & Själ från A-Ö : en handbok i livet

Kropp & Själ från A-Ö : en handbok i livet

Inbunden bok. Sandra Leierth Design. 1 uppl. 2011. 179 sidor.

Nyskick. (Boklåda:3)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163383687
Titel
Kropp & Själ från A-Ö : en handbok i livet
Författare
Leierth, Lena
Förlag
Sandra Leierth Design
Utgivningsår
2011
Omfång
179 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
248 x 225 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
991 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kropp & Själ från A-Ö, en handbok i livet är skriven till dig som är nyfiken på att lära dig mer om dina sinnen, din kropp och din själ. Boken innehåller 73 teman om livet och hälsan. Till varje tema finns en konstbild och ett passande citat. Det som skiljer den här boken från många andra är att du kan välja att börja läsa var du vill. Boken är ett lättläst uppslagsverk att ha med sig i livet samtidigt som den ger en estetisk upplevelse genom sin speciella design och vackra konstbilder. Boken är inbunden och passar både att ha framme som en inredningsdetalj och att ta till i stunder då du behöver lite perspektiv på tillvaron.Kropp & Själ från A-Ö, en handbok i livet har skapats av:Lena Leierth har skrivit bokens lättlästa men samtidigt innehållsrika texter. Målet med boken har varit att skapa ett nytt och enkelt redskap som kan vara till stor hjälp på vägen genom livet. Lena arbetar som konsult inom personlig utveckling där hon både föreläser för grupper och har enskilda konsultationer.Sandra Leierth är designer och har fotograferat detaljer från konst som tillsammans med Lenas texter bildar vackra siduppslag i boken. Sandra har även gjort bokens grafiska formgivning samt gett ut Kropp & Själ från A-Ö, en handbok i livet via sitt förlag Sandra Leierth Design.
"Författaren uppmanar med sina texter läsaren att närmare reflektera över sin livssituation. Boken är en vacker och påkostad utgåva med tänkvärda budskap."
- Lektör Hanna Troëng Citat ur recension från Bibliotekstjänst BTJ. Häftespos 12110032
"Kropp och själ är både en vackert illustrerad och inspirerande bok. En utmärkt presentbok för alla som vill reflektera över livet och och få tips i vardagen."
- Dr. Ola Schenström Mindfulnesscenter
"Boken har betytt så oerhört mycket för mig under min cancerbehandling, den har gett mig både tröst, styrka och nytt hopp. Rekommenderar den varmt till alla som vill ha hjälp att få nya perspektiv på livet och det som händer dig just nu!"
- Birgith Larsson