Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jag har kokat tvåhundratusen potatisar - men kan inte erinra mig en enda av dessa-Ljudbok.3 CD

Jag har kokat tvåhundratusen potatisar - men kan inte erinra mig en enda av dessa-Ljudbok.3 CD

Ljudbok Earbooks . 2010.

Nyskick. Fodral i nyskick. Livet är fullt av vardagar. Svarta hål som omärkligt suger ur oss vår evighetsmärg. Men med lite perspektiv på morgontröttheten, kaffetåren, städningen och jobbet kan till och med de dagliga rutinerna bli humoristiska. Åtminstone med lite hjälp från Lasse Eriksson, historiker, ståuppkomiker och norrbottnisk filosof. Det här är en minnesbok tillägnad alla de dagar och alla de saker vi glömt. Här kan du läsa om tidshål, om dygnets olika timmar, om hemligheten bakom det norrbottniska tänkandet, om dammråttorna som skräpar i hemmet och om bihåleinflammationer - kort sagt om allt det som gör livet värt att leva. Lasse Eriksson har kokat tvåhundratusen potatisar är en underbar läsning för alla som tror sig veta lite om vardagen eller kan behöva ett gott skratt som förlänger och förgyller livet. Och för dem som vill veta hur man själv kan lära sig bestämma vad man vill minnas och vad man vill glömma! Ljudbok.3 CD.. Inläsare Lasse Eriksson.4 timmar.Språk:Svenska. Inplastad. Absolut nyskick. (190323)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789186231538
Titel
Jag har kokat tvåhundratusen potatisar - men kan inte erinra mig en enda av
Författare
Lasse Eriksson
Förlag
Earbooks
Utgivningsår
2010
Bandtyp
CD-skiva
Mått
133 x 132 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
96 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Livet är fullt av vardagar. Svarta hål som omärkligt suger ur oss vår evighetsmärg. Men med lite perspektiv på morgontröttheten, kaffetåren, städningen och jobbet kan till och med de dagliga rutinerna bli humoristiska. Åtminstone med lite hjälp från Lasse Eriksson, historiker, ståuppkomiker och norrbottnisk filosof. Det här är en minnesbok tillägnad alla de dagar och alla de saker vi glömt. Här kan du läsa om tidshål, om dygnets olika timmar, om hemligheten bakom det norrbottniska tänkandet, om dammråttorna som skräpar i hemmet och om bihåleinflammationer - kort sagt om allt det som gör livet värt att leva. Jag har kokat tvåhundratusen potatisar är en underbar läsning för alla som tror sig veta lite om vardagen eller kan behöva ett gott skratt som förlänger och förgyller livet. Och för dem som vill veta hur man själv kan lära sig bestämma vad man vill minnas och vad man vill glömma!