Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
VÄRLDENS BÄSTA STORY

VÄRLDENS BÄSTA STORY

Inbunden bok. Libris Förlag. 2011. 296 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. KVALITÉE NLIGT BILD. NAMNAD.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173871686
Titel
Världens bästa story
Författare
Lars Adaktusson
Förlag
Libris förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
296 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 216 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
555 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Jag har arbetat med journalistik i sammanlagt 35 år. Från insidan har jag sett maktens korridorer i Vita huset och Kreml, jag har bevittnat Berlinmurens fall och direktrapporterat inifrån det belägrade Sarajevo. Jag har intervjuat förtvivlade människor i överfulla flyktingläger och sett misären i det ockuperade Gaza. Jag har mött skräcken för självmordsbombare i Israel och på plats blivit censurerad av ayatollornas brutala diktatur ni Iran. Jag har skildrat amerikanska presidentval och effekterna av terrorattentaten den 11 september 2001.

Det har hela tiden varit ett stort privilegium - jag har haft ett drömjobb som för mig till de mest skiftande platser och miljöer.

I Världens bästa story vill jag visa journalistikens möjligheter men också dess tillkortakommanden. Jag vill ventilera frågor om mediernas makt, självuppfattning och sätt att beskriva verkligheten. Jag anser att det inom journalistkåren under lång tid funnits förutfattade meningar och fördomar som i kombination med ren okunskap format uppfattningarna om kyrkan. Utifrån mina egna erfarenheter vill jag berätta om de journalistiska förhållningssätt och mekanismer som styr i mediernas nyhetsvärdering.

Jag skriver om mig själv som journalist, men delvis också som privatperson. Inte för att jag är märkvärdig, utan därför att jag varit med om märkvärdiga händelser och mött märkvärdiga personer.

Världens bästa story är en rapport efter yrkeslivets och karriärens Q3 - min personliga berättelse om TV, nyheter och journalistik."
Lars Adaktusson

Libris i samarbete med Ekerlids förlag