Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Död man walking

Död man walking

Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2024. 480 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// En sargad familj samlas på kyrkogården för att minnas den mamma som gick bort för mer än tjugofem år sedan. Det är Teddy, hans far och hans syster, samt Emelie, som sedan börjar forska i vad som egentligen hände när Teddys mamma dog. Spåren leder till ett förflutet som ingen visste fanns, och snart är Emelie indragen i ett dubbelspel som är farligare än hon någonsin kunnat ana.

Teddy är däremot inte intresserad, han har fullt upp med att behålla sin position som Mr Ett, ett vägval som tvingar honom djupt in i Stockholms undre värld och dess brutala konflikter. Så rymmer Max från ungdomsvårdsanstalten, och Teddy måste välja vad han ska göra med pojken som dödade hans älskade systerson. Hämnas eller ej, det är frågan.

"Död man walking", fortsättningen på hyllade "Mr Ett", är en andlöst spännande berättelse om det förflutnas makt över nuet, om priset vi till slut måste betala för våra handlingar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100805210
Titel
Död man walking
Författare
Lapidus, Jens
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2024
Omfång
480 sidor
Bandtyp
Storpocket
Mått
130 x 200 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
302 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En sargad familj samlas på kyrkogården för att minnas den mamma som gick bort för mer än tjugofem år sedan. Det är Teddy, hans far och hans syster, samt Emelie, som sedan börjar forska i vad som egentligen hände när Teddys mamma dog. Spåren leder till ett förflutet som ingen visste fanns, och snart är Emelie indragen i ett dubbelspel som är farligare än hon någonsin kunnat ana.Teddy är däremot inte intresserad, han har fullt upp med att behålla sin position som Mr Ett, ett vägval som tvingar honom djupt in i Stockholms undre värld och dess brutala konflikter. Så rymmer Max från ungdomsvårdsanstalten, och Teddy måste välja vad han ska göra med pojken som dödade hans älskade systerson. Hämnas eller ej, det är frågan."Död man walking", fortsättningen på hyllade "Mr Ett", är en andlöst spännande berättelse om det förflutnas makt över nuet, om priset vi till slut måste betala för våra handlingar.