Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Berlusconi : italienaren

Berlusconi : italienaren

Pocketbok. Brombergs. 2011. 267 sidor.

Nära nyskick. Kan du förklara för mig varför italienarna röstar på Silvio Berlusconi? Och hur kommer det sig att de fortsätter att göra det? Jag vet inte hur många gånger jag har fått den frågan i olika sammanhang i Sverige, ej heller hur många gånger jag har försökt besvara den. Det är ingen lätt uppgift. Sedd från en svensk horisont är Silvio Berlusconi inte bara en underlig figur. Han är helt obegriplig. Att italienarna har valt just honom till premiärminister – och tre gånger till på köpet – är uppochnervända världen för en svensk.«
(Ur förordet)

Berlusconi – Italienaren placerar Silvio Berlusconi i en begriplig, italiensk kontext. Författaren tränger in i dagens italienska samhälle och målar upp scenografin för det politiska skådespel som Berlusconi erbjuder italienarna och världen. Genom sin mångåriga erfarenhet som korrespondent i Italien, ger Kristina Kappelin här en nyanserad och personlig analys av fenomenet Silvio Berlusconi. Det är en mångfasetterad, överraskande och oroande bild som träder fram av efterkrigstidens populäraste politiker i Italien.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173373609
Titel
Berlusconi : italienaren
Författare
Kristina Kappelin
Förlag
Brombergs
Utgivningsår
2011
Omfång
267 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
147 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur kan italienarna välja Silvio Berlusconi till sin ledare? Det är en fråga som många svenskar ställer sig. Berlusconi är politikern som den europeiska intelligentian älskar att hata. Han är samtidigt en av italiensk efterkrigstids mest omtyckta och framträdande politiker.

Berlusconi - italienaren är en informativ och underhållande bok som beskriver fenomenet och människan Berlusconi mot bakgrund av det komplexa italienska samhället.

Genom sina mångåriga erfarenheter och kunskaper som korrespondent i Italien, ger här Kristina Kappelin en nyanserad och personlig analys av Silvio Berlusconi och hans italienska samtid. Bilden som framträder är mångfasetterad, överraskande och rolig, men också skrämmande.

»...kunnigt och lättläst om fenomenet Berlusconi«
Svenska Dagbladet

» Kappelins genomgång av Italiens och italienarnas särdrag är fascinerande.«
Skånska Dagbladet