Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Härliga gratänger och andra allt-i-ett-rätter

Härliga gratänger och andra allt-i-ett-rätter

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 111 sidor.

Nyskick. Titta gärna på mina andra matböcker, samma frakt oavsett hur många ni köper.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155263324
Titel
Härliga gratänger : och andra allt-i-ett-rätter
Författare
Eriksson, Kristina
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2016
Omfång
111 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
470 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Krämigt gott under ett täcke av gratinerad ost – gratänger är fantastisk mat!Säg gratäng till någon och den personen kommer att skina upp. Alla gillar gratänger. Och det är bekväm mat som sköter sig själv i ugnen medan du kan göra annat. Att tillaga en gratäng är lite av trolleri – man blandar bra råvaror i en form, gratinerar i ugnen och belönas med en mustig, härlig middagsrätt! Många av recepten här funkar lika bra till vardag som till fest.Den här boken innehåller över 50 gratänger, lådor, puddingar och andra gratinerade rätter. En del är klassiker i lite ny skepnad, som Janssons frestelse gjord på rotfrukter, makaronipudding med gruyère och annorlunda ugnspannkaka med katrinplommon och salami. Andra rätter är helt nya, som fiskgratäng med ost- och vintäcke, rökt laxlåda med lime och chili, cannelloni med isterband och ricotta, tartiflette, blomkåls- och squashgratäng med rökt skinka, gratinerad kycklingfilé med soja och apelsinsmak, lammfärslasagne med chevre, gratinerad torsk med sardelltäcke, fläskfilégratäng med pepprigt täcke, salsicciagratäng, laxgratäng med krämigt täcke, rödbets- och isterbandsgratäng, lammfärsgratäng med tahini- och fetaosttäcke, laxpudding med kaviar och vårlök, krabb- och äggratäng à la Louisiana, klassisk potatisgratäng, sötpotatisgratäng med chevre och karamelliserad rödlök och frittata på palsternacka och skogschampinjoner.