Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Växarkultur
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9147042680
Titel
Växarkultur
Författare
Angergård, Kent
Förlag
Liber
Utgivningsår
1998
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
310 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den här boken handlar, som titeln berättar, om begreppet Växarkultur. Växarkultur är ett samlingsgrepp för en organisationskultur som domineras av stark tilltro till den enskilda människans förmåga att växa. I en organisation där en sådan kultur härskar reduceras aldrig människan till ett objekt, hon är alltid en livs levande person där hennes drivkraft är att vara reflekterande och aktiv.

Läs mer
Den här boken handlar, som titeln berättar, om begreppet Växarkultur. Växarkultur är ett samlingsgrepp för en organisationskultur som domineras av stark tilltro till den enskilda människans förmåga att växa. I en organisation där en sådan kultur härskar reduceras aldrig människan till ett objekt, hon är alltid en livs levande person där hennes drivkraft är att vara reflekterande och aktiv. När drivkraften kombineras med yrkeskunnande, ekonomiska och tekniska krafter i ett företag, får det stor betydelse för ökad produktivitet och lönsamhet. I begreppet är lönsamhet dock inte ett mål i sig utan ett medel för att utveckla människorna - och därmed företaget.
Författarna har hittat en intressant ingång till ämnet genom att väva samman teorikapitlen med en berättelse om en nytillträdd chef på ett företag som möter en helt annan kultur än vad han är van vid