Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Psykologi i organisation och ledning

Psykologi i organisation och ledning

Inbunden bok

Nyskick. Studentlitteratur AB | Utg. 2016 | Förlagsband | 590 s. | 9789144111582 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska | Ämnesord: Arbetspsykologi | ------ Mer info: Psykologi i organisation och ledning ger en bred och grundlig intro­­duktion till organisations- och ledarskapspsykologi. Författarnas utgångspunkt är, som i tidigare upplagor, att redogöra för psyko­logiska principer och teorier som har stor betydelse för att vi ska förstå oss själva och andra bättre i arbetslivet. I denna upplaga har författarna byggt vidare på de innehållsmässiga och pedagogiska grepp som har gjort boken till det mest använda introduktionsverket i organisationsbeteende i Skandinavien. Innehållet har vidareutvecklats och uppdaterats så att det ger en representativ bild av dagens kunskap inom fältet. Psykologi i organisation och ledning är gediget forskningsbaserad.De teoretiska kunskaperna illustreras genom praktiska problem­ställningar rörande till exempel motivering av medarbetare, team­arbete, arbetsmiljö, arbetstillfredsställelse, stress, konflikter och konflikt­hantering, mobbning, organisationsförändringar och ledarskap. Psykologi i organisation och ledning riktar sig främst till studenter inom arbets- och organisationspsykologi, ledarskap och företags­ekonomi. Den lämpar sig även för andra intresserade som vill ha en introduktion i ämnet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144111582
Titel
Psykologi i organisation och ledning
Författare
Geir Kaufmann - Astrid Kaufmann
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2016
Omfång
590 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1389 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Psykologi i organisation och ledning ger en bred och grundlig intro­­duktion till organisations- och ledarskapspsykologi. Författarnas utgångspunkt är, som i tidigare upplagor, att redogöra för psyko­logiska principer och teorier som har stor betydelse för att vi ska förstå oss själva och andra bättre i arbetslivet.
I denna upplaga har författarna byggt vidare på de innehållsmässiga och pedagogiska grepp som har gjort boken till det mest använda introduktionsverket i organisationsbeteende i Skandinavien. Innehållet har vidareutvecklats och uppdaterats så att det ger en representativ bild av dagens kunskap inom fältet.
Psykologi i organisation och ledning är gediget forskningsbaserad.De teoretiska kunskaperna illustreras genom praktiska problem­ställningar rörande till exempel motivering av medarbetare, team­arbete, arbetsmiljö, arbetstillfredsställelse, stress, konflikter och konflikt­hantering, mobbning, organisationsförändringar och ledarskap.

Psykologi i organisation och ledning riktar sig främst till studenter inom arbets- och organisationspsykologi, ledarskap och företags­ekonomi. Den lämpar sig även för andra intresserade som vill ha en introduktion i ämnet.
Ytterligare författare: Kaufmann, Geir
Ytterligare författare: Kaufmann, Astrid