Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt om mat : stora kokboken

Allt om mat : stora kokboken

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 511 sidor.

Nära nyskick. PRESENTSKICK
När Allt om Mats Stora kokboken kom för snart fem år sedan blev den en omedelbar succé. Nu kommer den uppdaterad i nytt format med över 200 nya recept, med mer grönt, mer asiatiskt och ett nytt fylligt grundkapitel där recept till flera av våra mest älskade klassiska och omtyckta rätter återfinns. Här hittar man också en utökad faktadel med handfasta råd om allt från hur man räddar en sås som skurit sig till hur man bäst beräknar hur mycket mat som går åt till studentmottagningen.
På över 500 sidor fyllda med praktiska tips om hur du lyckas i köket och över 700 recept finns här allt som amatören behöver för att förvandlas till ett proffs. I kapitel som Fester & Kalas hittar du genomtänkta förslag på hela menyer för olika tillfällen. I Middag hela veckan presenteras lättlagade och näringsrika vardagsmiddagar. Här finns också maten till våra älskade högtider som jul, nyår, midsommar och påsk, ett matigt kapitel om bakning och spännande recept för skördetid.
Bland de nya recepten står framförallt det gröna och vegetariska i fokus, och i kapitlet Högtider finns nu även recept på mat att ge bort.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113067766
Titel
Allt om mat : stora kokboken
Författare
Karlström, Ulla
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2015
Omfång
511 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
240 x 288 mm Ryggbredd 47 mm
Vikt
1976 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Allt om Mats Stora kokboken kom för snart fem år sedan blev den en omedelbar succé. Nu kommer den uppdaterad i nytt format med över 200 nya recept, med mer grönt, mer asiatiskt och ett nytt fylligt grundkapitel där recept till flera av våra mest älskade klassiska och omtyckta rätter återfinns. Här hittar man också en utökad faktadel med handfasta råd om allt från hur man räddar en sås som skurit sig till hur man bäst beräknar hur mycket mat som går åt till studentmottagningen.

På över 500 sidor fyllda med praktiska tips om hur du lyckas i köket och över 700 recept finns här allt som amatören behöver för att förvandlas till ett proffs. I kapitel som Fester & Kalas hittar du genomtänkta förslag på hela menyer för olika tillfällen. I Middag hela veckan presenteras lättlagade och näringsrika vardagsmiddagar. Här finns också maten till våra älskade högtider som jul, nyår, midsommar och påsk, ett matigt kapitel om bakning och spännande recept för skördetid.

Bland de nya recepten står framförallt det gröna och vegetariska i fokus, och i kapitlet Högtider finns nu även recept på mat att ge bort.