Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lineär algebra

Lineär algebra

Häftad bok Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2000. 213 sidor.

Mycket gott skick. 22 x 15.5 cm. 300 gram. Några få blyertsmarkeringar i övrigt mycket fint skick. Utmärkande för lineär algebra är samspelet mellan geometri och algebra. Geometrin är viktig för den teoretiska överblicken och algebran bidrar med algoritmer för praktisk problemlösning. I denna bok ges en omsorgsfull introduktion till den lineära algebrans begrepp och metoder. Gradvis vävs geometri och algebra samman, först i tre dimensioner och sedan på ett mer allmänt och abstrakt plan. Spridda i texten finns många historiska kommentarer. I den förra upplagan av boken fanns ett särskilt övningshäfte. I denna upplaga har övningarna placerats tillsammans med motsvarande avsnitt i texten. Boken innehåller närmare tvåhundra övningar med svar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144016085
Titel
Lineär algebra
Författare
Karl Gustav Andersson
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2000
Omfång
213 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
300 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Utmärkande för lineär algebra är samspelet mellan geometri och algebra. Geometrin är viktig för den teoretiska överblicken och algebran bidrar med algoritmer för praktisk problemlösning.I denna bok ges en omsorgsfull introduktion till den lineära algebrans begrepp och metoder. Gradvis vävs geometri och algebra samman, först i tre dimensioner och sedan på ett mer allmänt och abstrakt plan. Spridda i texten finns många historiska kommentarer.I den förra upplagan av boken fanns ett särskilt övningshäfte. I denna upplaga har övningarna placerats tillsammans med motsvarande avsnitt i texten. Boken innehåller närmare tvåhundra övningar med svar.