Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LUSTGÅRDEN

LUSTGÅRDEN

Inbunden bok Bonnier Fakta. 2011. 136 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. "... hur trädgården kan förvandlas till just en lustgård...". Om inredning och skötsel av trädgård. Med teckningar av Jessika Berglund.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174241396
Titel
Lustgården
Författare
Karin Berglund
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2011
Omfång
136 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 232 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
569 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Drömmen om paradiset Pioner i stora fång, alla liljorna, luktärterna, dofterna som kommer med vinden, färgerna försts och fågelsången, fjärilarna och katten som smyger mellan buxbomshäckarna - ja, allt som hör en lustgård till handlar den här boken om. Här finns växterna för den gammaldags täppan men också svårodlade ljuvligheter från världens alla berg. Trädgårdens ljusa skugga får stort utrymme liksom vad som kan växa där det är mörkt, kallt och torrt. Här finns växterna som vill ha sol och värme och sådana som slår ut mitt i vintern, en del som kryper nära marken och andra som svingar sig ett par meter i höjden.Självklart och det är viktigt - brukas Lustgården enbart efter ekologiska principer.När Bonniers stora bok om Din trädgård kom ut första gången 1996 blev den snabbt en klassiker som till slut såldes i 300000 exemplar. Nu ges det bästa ur Din trädgård ut igen, den här gången i form av två böcker. Lustgården är den ena och Rosor och gamla äppledamer den andra. Båda innehåller nytt material och många nya bilder.