Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Pojken i hiss 54 : Ellen Elg, del 5

Pojken i hiss 54 : Ellen Elg, del 5

Inbunden bok. Damm förlag. 2011. 303 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

Pojken i hiss 54 är den femte, fristående boken i serien om läkaren och biståndsarbetaren Ellen Elg, som hyllats av både läsare och kritiker. Pakistan Fullmånen är vit med skarpa kanter när 12-åriga Zubaida smyger ut i ökensanden. Hon vill få en skymt av de vackra jaktfalkarna som kommit till byn med ett schejkfölje för att jaga kragtrappfågel. Men innan hon hinner fram till falktältet blir hon tillfångatagen och inknuffad i jägarprinsens tält. På väg därifrån en stund senare blir hon upptäckt - och i samma ögonblick har hennes familj förlorat sin heder. Dubai På väg från en övernattning i öknen kommer mobilsamtalet till Ellen Elgs chaufför. Han är Zubaidas äldste bror och kallas nu omedelbart hem till Pakistan för att återupprätta familjens anseende. Ellen ser sin chaufför blekna, men är alltför upptagen av sina tankar på nattens dramatiska händelser för att reagera. Hon har sett en man bli torterad - och hon har bevis i sin filmkamera .. Ellen vet för mycket, tycker säkerhetspolisen. Kanske kan en kidnappning få henne att tystna?

AV KARIN ALFREDSSON:

SERIEN OM ELLEN ELG: 1. 80° från varmvattnet / 2. Kvinnorna på 10:e våningen / 3. Klockan 21:37 / 4. Den sjätte gudinnan / 5. Pojken i hiss 54 / 6. En rysk gentleman.

SERIEN OM VAJLETT OCH RUT: 1. Vajlett och Rut / 2. Roger och Rebecka.

FRISTÅENDE: Skrik tyst så inte grannarna hör / Sista färjan från Ystad / Den man älskar agar man? / Lära hela livet! / Vem älskar en lärare? / Skolan / Kön bestämmer lön / Livets fester / Korsdrag i vården (tillsammans med Gunna Grähs) / Ställ till med fest / Det blir aldrig som förr / Varannan herrarnas.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173516181
Titel
Pojken i hiss 54
Författare
Karin Alfredsson
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
303 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 210 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
438 g
Språk
Svenska
Baksidestext
POJKEN I HISS 54 är den femte, fristående boken i serien om läkaren och biståndsarbetaren Ellen Elg, som hyllats av både läsare och kritiker.

Pakistan

Fullmånen är vit med skarpa kanter när 12-åriga Zubaida smyger ut i ökensanden. Hon vill få en skymt av de vackra jaktfalkarna som kommit till byn med ett schejkfölje för att jaga kragtrappfågel. Men innan hon hinner fram till falktältet blir hon tillfångatagen och inknuffad i jägarprinsens tält. På väg därifrån en stund senare blir hon upptäckt -- och i samma ögonblick har hennes familj förlorat sin heder.

Dubai
På väg från en övernattning i öknen kommer mobilsamtalet till Ellen Elgs chaufför. Han är Zubaidas äldste bror och kallas nu omedelbart hem till Pakistan för att återupprätta familjens anseende. Ellen ser sin chaufför blekna, men är alltför upptagen av sina tankar på nattens dramatiska händelser för att reagera. Hon har sett en man bli torterad - och hon har bevis i sin filmkamera...

Ellen vet för mycket, tycker säkerhetspolisen. Kanske kan en kidnappning få henne att tystna?