Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror

Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2023. 175 sidor.

Nära nyskick. Några få, mindre märken på pärmen. Annars nyckick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789127183025
Titel
Musslor & morötter : vardagsrecept på hållbara råvaror
Författare
Johansson, Louise
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2023
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 250 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
758 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Billiga råvaror, men grymma tips på hur du kan boosta dem med smaker via både tillagningssätt och kryddor.
VEGO
Boken är en god källa till kunskap och inspiration kring hur man med billigare råvaror som grönkål, musslor och morötter kan svänga till goda vardagsrätter, snacks och rätter till fest, allt lagat vid hemmets härd. En fin första kokbok för alla som behöver hålla i slantarna och vill vara miljövänliga.
Gastronaut

Louise Johansson, vinnare av Kockarnas kamp 2022, kommer nu med sin första kokbok på tio år. Med utgångspunkt i sju svenska råvaror som är hållbara utifrån miljö- och klimatperspektiv inspirerar Louise med ett 70-tal recept på snacks, efterrätter, festrätter och framförallt vardagsrecept.
Med rätt handlag och genomtänkta smakkombinationer finns det ingen anledning att inte sätta grönkålen, musslorna, morötterna och de andra ibland lite förbisedda hjältarna i strålkastarljuset. Det här är renodlad hemmamatlagning med lättillgängliga råvaror i säsong och som alla gärna kan använda sig mer av.
Louise Johansson slog igenom redan 2011 som den första vinnaren av Sveriges mästerkock. Trots att hon arbetat som kock på topprestauranger, och dessutom tagit sig till final i Årets kock två gånger, bultar hennes hjärta starkast för bra matlagning i hemmakök.