Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Kundmatchen 1-1 - Callcenter & Kundservice

Kundmatchen 1-1 - Callcenter & Kundservice

Inbundna böcker. Liber. 1 uppl. 2006. 104 sidor.

Vad är det som gör att vissa callcenter och kundservicemedarbetare lyckas bättre än andra? Varför och hur ska man merförsälja? Hur hanterar man besvärliga kundsituationer? Dessa och många andra frågor ger den här praktiska boken svar på. Den riktar sig i första hand till alla som arbetar inom kundservice eller callcenter. Boken kan även användas vid exempelvis teammöten av coacher vars uppgift är att utveckla medarbetarnas kunddialog och merförsäljning.

Läs mer
Övningarna ger var och en möjlighet att reflektera och träna på sina egna kundsituationer, produkter och tjänster. Boken är ett utmärkt verktyg för en organisation som vill skapa nöjdare kunder, nöjdare medarbetare och därigenom även ökade intäkter.

Om författarna
Jan Wärmlind har mer än 10 års praktisk erfarenhet av callcenter och kundservice, både som medarbetare, coach och konsult. Som konsult har han arbetat med att utveckla callcenter-medarbetare och coacher inom en rad stora företag. Idag arbetar han på ett av världens största klädföretag där han ansvarar för callcenter-verksamheten för distanshandelskunderna.

Johan Skårman är marknadsekonom och har i närmare 30 år arbetat med försäljning och marknadsföring i olika former. Han är nu verksam som konsult på Sällma AB, ett av landets ledande konsultföretag inom sälj- och intäktsutveckling. Han är en flitigt anlitad föreläsare om kundkommunikation, säljutveckling för "icke-säljare" och säljcoaching.

Förlagsfakta

ISBN
9789147075911
Titel
Kundmatchen 1-1 - Callcenter & Kundservice
Författare
Skårman, Johan
Förlag
Liber
Utgivningsår
2006
Omfång
104 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
346 g
Språk
Svenska