Choklad : förföriskt gott från krämigaste vit till mumsigaste mörk + 100% choklad + choklad 100% choklad av Barbro Lönnegren
Inbunden bok. Tukan Förlag + Semic + Parragon books. 1 uppl. 2010. 189 + 112 + 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Det är alltså böckerna Choklad (ISBN 9789174010718) och
100% Choklad (ISBN 9789155232726) och "Choklad" (ISBN 9781407521176) som säljs i ett paket. De två förstnämnda är
praktiskt taget i nyskick. Den tredje är något lös i ryggen, och i något sämre skick.
Leverans kan inom Stockholmsområdet göras av säljaren per-
sonligen till köparens adress. I detta fall betalar köparen ingen fraktavgift. (62kr.) Köp gärna fler böcker till samma
fraktkostnad. Jag har mer än 1000 böcker till salu under
mitt alias tomas60.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174010718
- Titel
- Choklad : förföriskt gott från krämigaste vit till mumsigaste mörk
- Författare
- Johan Åkerberg - Sara Bang-Melchior
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 278 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oumbärlig bok för alla chokladfantaster och för alla som vill lyxa till vardag och fest!
Det är varken krångligt eller svårt att laga läckra, ljuvliga chokladrätter som snabbt sätter färg på både vardag och fest. Det här är en komplett chokladbok med recept för livets alla stunder. Här finns chokladrecept som passar såväl utflykten i skogen och skidbacken som brunchen och finmiddagen. En mörk chokladsås, gjord på smält choklad, är utmärkt vardagslyx på en annars trist måndag. Och bjud helgens gäster på en marängsviss värdig en Nobelmiddag eller på varma chokladfondanter vars krämiga innehåll rinner ut på tallriken när man sätter gaffeln i dem.
Den här chokladboken går rakt på sak utan att krångla till det. Här finns praktiska råd och tips på hur man kan förbereda olika rätter, vad man ska tänka på när man väljer choklad och vad man kan dricka till choklad. I kapitlet om tekniker får man också lära sig hur man kan imponera med egenhändigt tillverkade chokladdekorationer, hur man kan smaksätta choklad och hur man smälter choklad som ett proffs.
Fler titlar i samma serie:
Grilla
Muffins