Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Midnattssol (1)

Midnattssol (1)

av

Ljudbok. Piratförlaget. 1 uppl. 2015.

Nyskick. MP3. 6.47 tim. Uppläsare: MAGNUS ROOSMANN. Ej lyssnad på. OBS! originalfodral saknas så skivan skickas i ett nytt CD-fodral. OBS! Bilden visar boxen som MP3-skivan kommer från.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789164222770
Titel
Midnattssol
Författare
Jo Nesbø
Förlag
Piratförlaget
Utgivningsdatum
20151029
Bandtyp
CD-skiva
Mått
133 x 132 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
171 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En man kliver av bussen i den solbelysta sensommarnatten. Han heter Jon Hansen, men kallar sig för något annat. Åt alla håll ligger det nordnorska landskapet kargt och stilla. Pistolen i jackfickan slår mot höften när han börjar gå mot en klunga hus. Hans jobb är att skjuta folk. Med hälsning från Fiskaren. En olåst kyrka får bli hans natthärbärge. Han väcks av en pojke och möter pojkens vackra mor. Fadern är försvunnen ute till havs. Mannen som heter Jon Hansen är på flykt från maffian i Oslo. Hans chef Fiskaren är inte nöjd. Det enda han behöver kunna är att skjuta folk. Och det är just det han inte vågar. Midnattssol utspelar sig i nordligaste Norge i slutet av sjuttiotalet ett thrillerdrama som även är en kärlekshistoria och en berättelse om en stark tro. Jo Nesbø är en av världens mest lästa kriminalförfattare. Midnattssol är den andra fristående thrillern i en serie om två, Blod på snö utkom våren 2015.