-
Våra högtider Traditionerna, maten och fester...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Prisma 2001, 150s. Fotoillustrerad i färg. Illustrerad i färg. Enligt förlaget: ” Våra högtider är en inbjudande bok om alla årets stora älskade högtider och fester. Här finns kulturen och traditionerna, recept på den ljuvliga festmaten och kända skribent läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Våra högtider traditionerna, maten och fester...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Prisma. 2001. 150 s. 25,5 x 23,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151839233
- Titel
- Våra högtider : Traditionerna, maten och festerna vi minns
- Författare
- Jesper Aspengren - Ingemar Unge - Björn Halling
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våra högtider är en inbjudande bok om alla årets stora älskade högtider och fester. Här finns kulturen och traditionerna, recept på den ljuvliga festmaten och kända skribenters bästa minnen från alldeles speciella fester - som kanske inte blev riktigt som det var tänkt.
Varje kapitel består av tre delar. Ingemar Unge skriver om traditionerna, varför vi gör som vi gör, hur det kommer sig att vi reser, stänger, äter ägg och ger klappar.
En känd skribent beskriver ett härligt minne eller en annorlunda fest: Här möter vi skribenter som Jesper Aspegren, Ludvig Rasmusson, Cecilia Hagen, Ernst Brunner och en lång rad av landets mest populära och uppskattade journalister och författare.
Stjärnkocken Björn Halling från Restaurangakademien står för de omistliga recepten som hör högtiderna till. Här finns allt gott samlat: julbordets frestelser, påskalammet och äggrätterna, midsommarnattens sillar och smörgåsbord och allt det andra.
9789151839233 -
VÅRA HÖGTIDER. Traditionerna, maten och feste...
Inbunden bok. Prism. 1 uppl. 2001. 150 s. Inbunden. Se foton. Förlagets dek laminerade kartonnage. 23x25cm. 810 gram.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad. Ur baksidestexten: VÅRA HÖGTIDER är boken som aldrig blir inaktuell. Alltid har vi en fest eller en högtid att se fram emot och planera för. Vi samlas med familj, släkt och vänner. Lagar något gott och njuter av ledigheten. Varje högtid läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151839237
- Titel
- Våra högtider : Traditionerna, maten och festerna vi minns
- Författare
- Jesper Aspengren - Ingemar Unge - Björn Halling
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våra högtider är en inbjudande bok om alla årets stora älskade högtider och fester. Här finns kulturen och traditionerna, recept på den ljuvliga festmaten och kända skribenters bästa minnen från alldeles speciella fester - som kanske inte blev riktigt som det var tänkt.
Varje kapitel består av tre delar. Ingemar Unge skriver om traditionerna, varför vi gör som vi gör, hur det kommer sig att vi reser, stänger, äter ägg och ger klappar.
En känd skribent beskriver ett härligt minne eller en annorlunda fest: Här möter vi skribenter som Jesper Aspegren, Ludvig Rasmusson, Cecilia Hagen, Ernst Brunner och en lång rad av landets mest populära och uppskattade journalister och författare.
Stjärnkocken Björn Halling från Restaurangakademien står för de omistliga recepten som hör högtiderna till. Här finns allt gott samlat: julbordets frestelser, påskalammet och äggrätterna, midsommarnattens sillar och smörgåsbord och allt det andra.
9151839237 -
VÅRA HÖGTIDER - TRADITIONERNA, MATEN OCH FEST...
Ou. Tv. 4:o. Illpbd. m skyddsomslag. 150 s. Fotoill. Prisma. Värnamo 2001. I nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151839237
- Titel
- Våra högtider : Traditionerna, maten och festerna vi minns
- Författare
- Jesper Aspengren - Ingemar Unge - Björn Halling
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våra högtider är en inbjudande bok om alla årets stora älskade högtider och fester. Här finns kulturen och traditionerna, recept på den ljuvliga festmaten och kända skribenters bästa minnen från alldeles speciella fester - som kanske inte blev riktigt som det var tänkt.
Varje kapitel består av tre delar. Ingemar Unge skriver om traditionerna, varför vi gör som vi gör, hur det kommer sig att vi reser, stänger, äter ägg och ger klappar.
En känd skribent beskriver ett härligt minne eller en annorlunda fest: Här möter vi skribenter som Jesper Aspegren, Ludvig Rasmusson, Cecilia Hagen, Ernst Brunner och en lång rad av landets mest populära och uppskattade journalister och författare.
Stjärnkocken Björn Halling från Restaurangakademien står för de omistliga recepten som hör högtiderna till. Här finns allt gott samlat: julbordets frestelser, påskalammet och äggrätterna, midsommarnattens sillar och smörgåsbord och allt det andra.
9151839237
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn