Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LÄNGDHOPP - PÅ EN SÖNDAG. Roman

LÄNGDHOPP - PÅ EN SÖNDAG. Roman

Inbunden bok Nelson & Nelson. Originalupplaga uppl. 2007. 339 sidor sidor.

Nyskick. Inbunden bok i nyskick! Med författarens hälsning och namnteckning (till icke namngiven person). En berättelse med många talande röster och akvarellisten och poeten Ian är den som först har ordet. Han ser världen på ett annat sätt än andra, ser mer eller kanske fel. Döda människor, ofödda själar, osaliga dråpare, djävlar och demoner befolkar Ians värld. I den vanliga världen finns Ians hustru Mia, chef för en framgångsrik resebyrå och den som bekostar Ians författarskap. Mia är adoptivbarn från Japan eller kanske Korea och hennes svenske far prästen, förbjöd henne en gång att hoppa längdhopp på en söndag. Gud gillade inga sådana aktiviteter på sin dag. Andra röster i denna berättelse om hudlös vilsenhet och hänsynslöst självförverkligande är graffitimålaren Amdeus, fjortisen Tyra, nioåriga teaterapan Susset, ormsamlaren doktor Eriksson och den misslyckade filmaren Göran. Trädgårdsdrängen Gunnar säger inte mycket men får ändå sista ordet. En gång tänkte den då unge Jean Bolinder bli skönlitterär författare och han övade sig genom att skriva en deckare. Den gavs ut och gjorde honom berömd i ett slag, men han tyckte att han blev kriminalgenrens fånge. Nu bryter han sig ur sin deckarcell och kommer här med den roman han skulle ha velat börja sin författarkarriär med.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9197500623
Titel
Längdhopp - på en söndag
Författare
Jean Bolinder
Förlag
Nelson & Nelson
Utgivningsår
2007
Omfång
339 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
En berättelse med många talande röster och akvarellisten och poeten Ian är den som först har ordet. Han ser världen på ett annat sätt än andra, ser mer eller kanske fel. Döda människor, ofödda själar, osaliga dråpare, djävlar och demoner befolkar Ians värld. I den vanliga världen finns Ians hustru Mia, chef för en framgångsrik resebyrå och den som bekostar Ians författarskap. Mia är adoptivbarn från Japan eller kanske Korea och hennes svenske far prästen, förbjöd henne en gång att hoppa längdhopp på en söndag. Gud gillade inga sådana aktiviteter på sin dag. Andra röster i denna berättelse om hudlös vilsenhet och hänsynslöst självförverkligande är graffitimålaren Amdeus, fjortisen Tyra, nioåriga teaterapan Susset, ormsamlaren doktor Eriksson och den misslyckade filmaren Göran. Trädgårdsdrängen Gunnar säger inte mycket men får ändå sista ordet. En gång tänkte den då unge Jean Bolinder bli skönlitterär författare och han övade sig genom att skriva en deckare. Den gavs ut och gjorde honom berömd i ett slag, men han tyckte att han blev kriminalgenrens fånge. Nu bryter han sig ur sin deckarcell och kommer här med den roman han skulle ha velat börja sin författarkarriär med.