Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Styrelsens faktabok : för framgångsrikt styrelsearbete

Styrelsens faktabok : för framgångsrikt styrelsearbete

av

Inbunden bok. Styrelseakademien. 2 uppl. 2015. 84 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Styrelsens Faktabok är en faktabok kring styrelsearbete där läsaren får kunskap om formalia, liksom tips om metoder och verktyg i styrelsearbetet. Boken vänder sig särskilt till ägare, styrelseledamöter och företagsledningar i mindre och medelstora företag. Inte sällan är vd också ägare med de fördelar och även problem som det kan innebära. I boken behandlas bland annat de fyra olika rollerna – ur formell men också praktisk synpunkt – som hänger ihop med de fyra bolagsorganen i Aktiebolagslagen.Vår ambition är att Styrelsens Faktabok ska hjälpa styrelseledamöter, men också ägare och vd, att se, förstå och fokusera på sina respektive roller i styrningen av företaget. Ägarfrågor och operativa frågor bör till exempel inte blandas ihop. Har man klart för sig de olika företagsorganens roller blir styrelsemöten och ägarmöten (bolagsstämmor) klarare och enklare. I slutet av boken finns en mängd praktiska exempel på hur mötesagenda, protokoll och vd-instruktion med mera kan skrivas. Vi hoppas att att Styrelsens Faktabok ska fungera både som en form av uppslagsverk och som inspirationskälla.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

28 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789163755101
Titel
Styrelsens faktabok : för framgångsrikt styrelsearbete
Författare
Jan Salomonson
Förlag
Styrelseakademien
Utgivningsdatum
20150107
Omfång
84 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
215 x 215 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
422 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Styrelsens Faktabok är en faktabok kring styrelsearbete där läsaren får kunskap om formalia, liksom tips om metoder och verktyg i styrelsearbetet. Vår förhoppning är att Styrelsens Faktabok bidrar till bättre styrelsearbete. Boken vänder sig särskilt till ägare, styrelseledamöter och företagsledningar i mindre och medelstora företag. Inte sällan är vd också ägare med de fördelar och även problem som det kan innebära. I boken behandlas bland annat de fyra olika rollerna – ur formell men också praktisk synpunkt – som hänger ihop med de fyra bolagsorganen i Aktiebolagslagen. Vår ambition är att Styrelsens Faktabok ska hjälpa styrelseledamöter, men också ägare och vd, att se, förstå och fokusera på sina respektive roller i styrningen av företaget. Ägarfrågor och operativa frågor bör till exempel inte blandas ihop. Har man klart för sig de olika företagsorganens roller blir styrelsemöten och ägarmöten (bolagsstämmor) klarare och enklare. I slutet av boken finns en mängd praktiska exempel på hur mötesagenda, protokoll och vd-instruktion med mera kan skrivas. Vi hoppas att att Styrelsens Faktabok ska fungera både som en form av uppslagsverk och som inspirationskälla. StyrelseAkademien