-
Passion för desserter
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. uppl.1. 2007. 240 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
9789151847870 -
PASSION FÖR DESSERTER
Inbunden bok. Prisma. 2007. 240 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Har en hälsning utan namn på smutssidan "Med en hälsning från Jan Hedh och Margretetorps Gästgifveri - Jan Hedh" – Stort format, ca 22x28 cm! – Se fler bilder!
Jan Hedh tar upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya id läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK.
Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I PASSION FÖR DESSERTER tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Prisma. 2007. 240 s. 22,5 x 28,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
9789151847870 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. [Hylla:T Mat]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslag. Med minimala hanteringsspår och litet veck vid ryggfot.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870 -
Passion för desserter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. En bok där skicket dras ned av att någon gjort ca 3-4 hundöron-vikningar. Om du kan leva med dessa har du annars en bok i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 1 9789151847870
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn