Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Biblioteket i trädkojan

Biblioteket i trädkojan

Inbunden bok. HarperCollins Nordic. 1 uppl. 2023. 379 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// I fyra böcker har vi fått följa bokvandraren Tilly på hennes äventyr. Nu kommer den femte delen där boksmugglarpojken Milo får sällskap av sin nya vän Alessia.Milos farbror Horatio har fångats i en förtrollad sömn av den makthungriga Alkemisten och Milo ger sig iväg med sin nya vän Alessia för att hitta ett botemedel. Jakten på ledtrådar för dem till den magiska trädkojan - Alkemistens svurna fiende Botanikerns hem. Milo och Alessa tvingas leta efter botemedlet i den hemliga trädgården, de får utmana Robin Hood och konfrontera den mäktige Jabberwock. Frågan är om de kommer att hitta botemedlet och kunna rädda farbror Horatio innan det är för sent.

Anna James är författare och journalist och bor i London. Hon har varit litterär redaktör på The Bookseller Magazine och brittiska Elle, och skrivit för tidningar som LA Times, Financial Times och The Independent. Hon debuterade som författare med serien Den magiska bokhandeln och har nominerats till en rad priser för sitt arbete.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150975536
Titel
Biblioteket i trädkojan
Författare
James, Anna
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2023
Omfång
379 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
145 x 190 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
386 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I fyra böcker har vi fått följa bokvandraren Tilly på hennes äventyr. Nu kommer den femte delen där boksmugglarpojken Milo får sällskap av sin nya vän Alessia.Milos farbror Horatio har fångats i en förtrollad sömn av den makthungriga Alkemisten och Milo ger sig iväg med sin nya vän Alessia för att hitta ett botemedel. Jakten på ledtrådar för dem till den magiska trädkojan - Alkemistens svurna fiende Botanikerns hem. Milo och Alessa tvingas leta efter botemedlet i den hemliga trädgården, de får utmana Robin Hood och konfrontera den mäktige Jabberwock. Frågan är om de kommer att hitta botemedlet och kunna rädda farbror Horatio innan det är för sent.Anna James är författare och journalist och bor i London. Hon har varit litterär redaktör på The Bookseller Magazine och brittiska Elle, och skrivit för tidningar som LA Times, Financial Times och The Independent. Hon debuterade som författare med serien Den magiska bokhandeln och har nominerats till en rad priser för sitt arbete.